Demirtaş ve Yüksekdağ'a yoğun ilgi

İSTANBUL'daki Cezayir Restaurant'da HDP Eş Başkanlarının konuşma yapılacağının duyulmasının ardından çok sayıda basın mensubu ve partili buraya akın etti.
Demirtaş ve Yüksekdağ'ın konuşmasını dinlemek için restoranın bulunduğu sokakta toplananlar için ses düzeni kuruldu. Konuşmanın dışarıdan duyulması sağlandı.

Demirtaş ve Yüksekdağ konuşmanın yapılacağı salona birlikte geldi. Burada da kendisini karşılayan partililer, "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" sloganları atı. Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ta solanda yer aldı. İlk olarak Selahattin Demirtaş konuştu. Ardından Eş Başkan Yüksekdağ açıklamalarda bulundu. Her iki başkanın konuşmaları zaman zaman alkışlarla kesildi. Yapılan konuşmaların ardından salondan ayrılan eş başkanlar kendilerini görmek için sokakta toplananlar için restoranın penceresine çıkarak el salladı. Bu sırada aşağıda bekleyenler arasında bir kişinin sazıyla gelmesi dikkat çekti. Bir süre slogan atarak halay çeken kalabalık grup eş başkanların salondan ayrılmasıyla dağıldı. Eş başkanlar, yoğun ilgi nedeniyle restoranın bulunduğu apartmanın arka kapısından çıktı.
Haber Tarihi: 08 Haziran 2015 Pazartesi 05:49Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/demirtas-ve-yuksekdaga-yogun-ilgi-297829-haber/