Aylan'a üzülmeyen Alman ırkçı işten atıldı

Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan üç yaşındaki Aylan Kurdi'ye saygısızlık yapan Alman ırkçı işten atıldı.
Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan üç yaşındaki Aylan Kurdi'ye saygısızlık yapan Alman ırkçı işten atıldı. DHA muhabiri Nilüfer Demir'in çektiği fotoğrafı Facebook'ta paylaşarak "Berlin wehrt sich- Berlin kendini savunuyor" adlı kullanıcı ismiyle,"Biz üzülmüyoruz, aksine seviniyoruz! O sadece bir mülteci; bir mülteci daha azaldı: Deniz çok sayıda mülteciyi yuttu" ifadelerini kullanan 26 yaşındaki Benjamin Sch., çalıştığı firmadan çıkartıldı.
 
"ONU BİR DAHA GÖNDERMEYİN"
 
Bild gazetesinin haberine göre, Berlin'de aracı firma üzerinden büyük bir paket firmasında (Hermes) çalışan Benyamin Sch.'nin ırkçı paylaşımının ortaya çıkması üzerine, firma yetkilileri aracı firmayı arayarak,"Onu bir daha göndermeyin" dedi. Bunun üzerine aracı firma da, ırkçı paylaşımı yapan Sch.'nin iş akitini feshetti. Hermes firması Facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda,"Irkçılık ve İnsanlara değer vermeyenlerin artık Hermes'te yeri yok" ifadeleri kullanıldı.

DHA
Haber Tarihi: 10 Eylül 2015 Perşembe 11:24Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/aylana-uzulmeyen-alman-irkci-isten-atildi-306544-haber/