Yeni PVP Serverler

Ülkemizde gün geçtikçe katlanarak büyüyen hayran kitlesiyle, kendini her geçen gün daha da fazla sevdiren oyunlardan olan Metin2 özellikle son dönemlerde ki meşhur PVP olayıyla, Orijinal oyunundan çok daha fazla oyuncu kitlesi elde etti diyebiliriz.

Ülkemizde gün geçtikçe katlanarak büyüyen hayran kitlesiyle, kendini  her geçen gün daha da fazla sevdiren oyunlardan olan Metin2 özellikle son dönemlerde ki meşhur PVP olayıyla, Orijinal oyunundan çok daha fazla oyuncu kitlesi elde etti diyebiliriz. 

Neden mi? Tabi ki istenilen hedefe çok daha kolayca ulaşabilmek, Yani bir oyunu oynayıp sürekli olduğunuz yerde debelenmek yerine aynı şekilde bir metin2 pvp server bularak bu oyunda Türkiye serverlarına verdiğiniz emeğin yarısını vererek çok çok daha başarılı yerlere gelme ihtimaliniz mevcut, Şuan Türkiye gündeminde yaklaşık olarak 2010 yılından beri  pvp serverlar’ın varlığı yaygın ve günümüzde 5 bin oyuncuya sahip resmi metin2 sunucularında olmayan oyuncu sayısı kadar oyuncu elde edebilen serverlar var yaklaşık olarak 500 Bin kişi bu oyunun pvp versiyonunu oynuyor diyebiliriz. Bu rakam oldukça ciddi sayılabilir ancak metin2 gibi bir oyunun bütün dünya genelinde sevilerek oynanan bir MMORPG oyunu olduğunu varsayarsak bu rakam zaten çok fazla da sayılmaz. Tabi ki bu istatistikler yıllardır gözlemlediğimiz private serverlardan elde edilmekte. Peki nereye kadar bu oyun gidecek? Aslında Metin2 birçoğumuzun bitmesini beklediğimiz oyunlar arasında yer almıyordu değil. Çünkü oyun dosyalarının kolay şekilde düzenlenebilir olmasıyla adeta yeni pvp serverler şekilden şekile girmişti, ancak metin2’nin yakın zamanda bir mobil versiyonu gelirse kesinlikle oyunun oyuncu sayısı 2 katı kadar artacaktır. Gelmediğini düşünürsek bu metin2 modasının tahminimce bir 5-6 yıl kadar daha götereceğini varsayıyorum tabi oyun güncelleme alıp çok daha iyi yerlere getirilirse ömür boyu oynayabileceğimiz bir oyunda çıkabilir. Ama şu ana kadar en popüler online oyunlar bile yavaş yavaş tarih oluyor. Hele metin2 gibi grafik yönü gerçekten çok düşük olan bir oyun’un güncelleme almadan 5-6 yılı çıkarması da zor diyebiliriz. Peki ya şimdi pvp arıyanlar ne yapacak  nereden pvp bulabiliriz? Bu şekilde düşünen kişilere süper bir fırsatımız var bildiğiniz üzere Türkiyenin en yen oyunlarının tanıtıldığı tek bir metin2 pvp sitesi mevcut hemen çok geçmeden linki paylaşmayı unutmayalım www.yenipvpler.net sitesi tabi ki bu metin2 pvp server tantımları sitesi her gün yeni onlarca pvp server’ın tanıtımının yapıldığı bir portal diyebiliriz. Sadece kaliteli ve en son eklenen yani en son açılan private serverların tanıtımının yapıldığı bir sitedir. Eğer yeni oynayacak bir oyun arıyorsanız bu pvp tanıtım sitesi tam size göre diyebiliriz. Hemen siteye girip üye olmadan veya herhangi bir kayıt işlemi yapmadan 2 tıklama ile hayalinizde ki oyunu bulabilmeniz mümkündür. Genelde metin2 oynayan herkesi bu tip sitelerden pvp bulduklarını çok iyi biliyoruz. Oyun arayan herkese önerebileceğimiz tek adres kesinlikle ve kesinlikle yenipvpler.net sitesi olur


Haber Tarihi: 07 Ekim 2015 Çarşamba 19:09Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yeni-pvp-serverler-309096-haber/