Tüm İş Süreci – Tek Workstation

Bağlı olduğunuz sektör her ne olursa olsun, kişiselleştirilebilir modelleri ile Monster, tüm iş süreçlerinizi mobil bir iş istasyonunda birleştiriyor. Profesyonelleri, en ileri teknoloji ile buluşturan modeller, iş hayatında her zaman bir adım önde olmanızı amaçlıyor.

Bağlı olduğunuz sektör her ne olursa olsun, kişiselleştirilebilir modelleri ile Monster, tüm iş süreçlerinizi mobil bir iş istasyonunda birleştiriyor. Profesyonelleri, en ileri teknoloji ile buluşturan modeller, iş hayatında her zaman bir adım önde olmanızı amaçlıyor.
 

Zamanın Kontrolünü Elinize Alın
 

İş hayatında hız her zaman önemlidir. Özellikle endüstriyel modellemeler yapan bir mühendis ya da mimar iseniz, bağlı olduğunuz projeyi eksiksiz, hatasız ve zamanında teslim etmek son derece hayati bir değer taşımaktadır. Belirli bir sürede teslim etmeniz gereken projeler varken hayal gücünüzün sınırlarını zorlamak ya da jeolojik veri testleri arasında farklı kombinasyonları denemek son derece zaman alabilen, sancılı süreçlerdir.
 

Çoğu kez farklı ekranlar ve programlar arasında hızlı geçişler yaparken karşılaşabileceğiniz donanım bazlı problemler, can sıkıcıdır. Projenizin ya da modellemenizin tutarlılığı için dikkatli, titiz ve aynı zamanda yaratıcı bir işlem gücünü elde etmeye çalışırken, bilgisayarınızdan istediğiniz desteği alamamak kusursuz bir zaman kontrolü yapmanızı da engelleyecektir.
 

Bu durumda yapmanız gereken, bilgisayarınızı mobil bir workstation ile değiştirmek olacaktır. Gerek yarattığınız dijital dünyanın kusursuzluğu gerekse hayata geçirilme aşamasında yaşanılacak aksaklıkları minimuma indirmeyi amaçlayan workstation laptop modelleri, zamanınızın kontrolünü elinize almanızı sağlayacak ve çok daha kusursuz projeler yapmanızı sağlayacaktır.
 

Monster Workstation ile Kusursuz Modelleme Deneyimi
 

Sektörel bazda workstation çözümleri sunan Monster, mobil grafik çözümlerinde en ileri ve en yeni teknolojiyi her zaman taşınabilir bir hale getiriyor. Mimar ya da Mühendislerin yanı sıra medya ve eğlence sektörü çalışanlarının da sık sık başvurduğu Revit, Catia, Solidworks, Cad, Cam, Maya, 3DsMax ya da Keyshot gibi programları dahi kusursuz bir şekilde çalıştıran workstation modelleri, kusursuz bir süreç yönetiminin de kapılarını açıyor.
 

Peki Monster’ın gücü nereden geliyor? NVIDIA, Hitachi, Seagate, Intel gibi sektör lideri bilişim firmalarının parçalarını bir araya getiren Monster, gücünü yaptığı iş anlaşmalarından alıyor. Bonkör bellekler, en hızlı ekran kartları ve en yüksek performanslı işlemcileri bir araya getiren workstation modelleri, eşsiz bir performansa kavuşuyor. Adobe, Autodesk, Solidworks gibi önemli program sunucuları tarafından sertifikalanmış modeller, yaratıcılığınızın sınırlarını sonuna kadar kullanmanızı sağlıyor.
 

Monster’ın diğer bir avantajı da bu kusursuz gücü her zaman taşınabilir bir hale getirmesi. Ağır iş yükünün olduğu ya da yüksek işlemci gücü gereken anlarda dahi kolaylıkla çalışabilir bir hale gelen modeller, masaüstü bir iş istasyonunun gücünü, mobil bir hale getiriyor. Dilediğiniz her an MultiDisplay özellikli modeller ile çalışmaya başlayabiliyor olmanız, sektördeki rakiplerinizden de her zaman bir adım önde olmanızı sağlıyor.

Haber Tarihi: 18 Ocak 2016 Pazartesi 12:35Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/tum-is-sureci-tek-workstation-318722-haber/