Özgün Tarzıyla Baştan Çıkaran Bir Otomobil: Fiat 500

Geçmişin çizgilerini günümüzün modern tarzıyla harmanlayan Yeni Fiat 500, etkileyici detayları ve yeni teknolojik özellikleri ile şehrin en havalı arabalarından biri.

Geçmişin çizgilerini günümüzün modern tarzıyla harmanlayan Yeni Fiat 500, etkileyici detayları ve yeni teknolojik özellikleri ile şehrin en havalı arabalarından biri.  Kompakt boyutları sayesinde şehir içinde rahat kullanılabilen bu model hem tarz hem de kullanışlılık bakımından kadınların gözdesi.

Üç boyutlu krom kaplamalı ön tamponu, 16’’elmas kesimli alaşımlı jantları, LED gündüz farları ile göz alıcı bir dış tasarıma sahip Fiat 500, Pelle Frau® deri döşemeleri ve yeni torpido tasarımıyla ise oldukça şık bir iç mekan sunuyor.

Yuvarlak hatlarla dizayn edilmiş araç, açık ve koyu olmak üzere iki ayrı iç mekanı ve 14 farklı döşeme seçeneğiyle başka hiçbir araçta bulamayacağınız kadar çeşitli alternatif sunuyor. Sınıfının en büyük cam tavanına ve bagaj hacmine sahip olması da onu benzerlerinden ayırıyor.

69 HP’lik 1.2 benzinli motorun kullanıldığı Fiat 500’de, 5 ileri oranlı otomatik şanzıman bulunuyor.  100 km’de ortalama 5.1 litrelik yakıt tüketimiyle tasarruflu bir performans sunan araç, 100 km’ye 12.9 saniyede çıkıyor.

Yeni Fiat 500 üstün teknolojik özellikleri ile daha rahat ve keyifli yolculuklar geçirmenizi sağlıyor.5’’ dokunmatik ekranlı Uconnect™ sistemi, otomatik klima, 7’’ TFT gösterge paneli ve park sensörü gibi teknolojik donanımlarıyla konforlu bir yolculuk yapabiliyorsunuz.

7’’ TFT gösterge paneli sayesinde sürüş detaylarını daha iyi görebilirken, aracın orta konsolunda yer alan dokunmatik ekrandan birçok işlemi kolayca yapabilme imkanınız oluyor.

EuroNCAP’ten 5 yıldız ile ödüllendirilmiş güvenlik donanımlarına sahip otomobil, standart 7 hava yastığı, ESP( elektronik stabilite programı), ASR (Çekiş kontrol sistemi), MSR( motor freni tork düzenleme sistemi, ABS (kilitlenme karşıtı frenleme sistemi), Hillholder ( yokuş kalkış destek sistemi), TPMS (lastik basıncı kontrol sistemi) gibi yolculuğunuzu güvenli kılan birçok aktif ve pasif sistemle donatılmış.

Fiat 500’ün şık kasasını birtakım aksesuarlarla renklendirip kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Farklı gövde renklerine uygulanabilen 8 sticker takımı, 10 farklı arma çeşidi, 7 alaşım jant, 2 jant kapağı ile aracınızı bambaşka bir havaya sokabilir,  farklı renklerdeki deri direksiyon simidi ve vites topuzu, alüminyum pedal seti ve paspas seçenekleriyle iç mekanı zenginleştirebilirsiniz. Fiat 500 modelleri hakkında daha detaylı bilgiye  www.fiat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni yılda küçük, kullanışlı ve tarz sahibi bir araba almayı düşünüyorsanız, bu özelliklere tam anlamıyla uyan Fiat 500 ideal bir seçim olabilir. Sevimli tasarımı ve canlı renkleriyle göz kamaştıran Fiat 500 ile hem tarzınızı konuşturacak, hem de konforlu bir sürüşün keyfini çıkaracaksınız. Sizin de tercihiniz Fiat 500’den yanaysa Fiat 500 fiyatları hakkında detaylı bilgi için www.fiat.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Tarihi: 26 Ocak 2016 Salı 18:59Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ozgun-tarziyla-bastan-cikaran-bir-otomobil-fiat-500-319689-haber/