Kovalamaca sonucu yakalandılar

AYDIN'ın Çine İlçesi'ndeki bir markettin kepenk ve kapı kilidini kırarak hırsızlık yaptıkları belirlenen otomobildeki 3 kişi, polisin kovalamacası ardından yakalandı.
AYDIN'ın Çine İlçesi'ndeki bir markettin kepenk ve kapı kilidini kırarak hırsızlık yaptıkları belirlenen otomobildeki 3 kişi, polisin kovalamacası  ardından yakalandı.
 
Şevketiye Mahallesi'ndeki bir markete bugün saat 03.00 sıralarında gelen 3 kişi, kepenk ve kapı kilitlerini kırıp, sigara, gıda maddeleri ve bir miktar bozuk parayı çaldı. Hırsızlığı farkeden çevredekiler, durumu polise bildirdi. Polis, şüphelilerin kaçtığını belirlediği 09 NA 118 plakalı otomobilin peşine düştü. Aydın yönüne gittiği belirlenen otomobilin yakalanabilmesi için güzergah üzerindeki polis ekipleri de telsiz anonsları ile uyarıldı. Yaklaşık 20 dakikalık kovalamaca ardından Aydın'da durdurulan otomobildeki Emin Ekici, Can Batur ve Sinan Kurtlu gözaltına alındı. Otomobildeki aramada, marketten çalınan sigara, gıda malzemeleri ve bir miktar bozuk para, hırsızlıkta kullanıldığı belirlenen tornavida ile kuru sıkı iki tabanca ile bir sustalı bıçak ele geçirildi. Polisteki ilk sorgularında suçlarını itiraf eden şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasının başka bir araçtan çalındığı belirlendi. Soruşturmanın sürdüğü, işlemlerin tamamlanması ardından, şüphelilerin bugün adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
Haber Tarihi: 14 Şubat 2016 Pazar 15:24Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kovalamaca-sonucu-yakalandilar-321769-haber/