OTO EKSPERTİZ FIRSATI

Araç alırken alıcıların en çok tereddüt ettiği konulardan birisi de araçta bulunan arıza, önceden yapılmış olan tamir, kaza yapıp yapmadığı ve kaza yaptıysa eğer şiddeti, neresinden darbe aldığıdır.

Araç alırken alıcıların en çok tereddüt http://www.avcilartemizliksirketi.com/ ettiği konulardan birisi de araçta bulunan arıza, önceden  yapılmış olan tamir, kaza yapıp yapmadığı ve kaza yaptıysa eğer şiddeti, neresinden darbe aldığıdır. Bütün bunları açığa çıkarmak ve hem satıcı kişinin hem de alıcı kişinin güvenilir bir satış ve alış işlemi gerçekleştirmesi için yaygın olan oto ekspertiz kafalarda oluşan tüm soru işaretlerini cevaplamaktadır. ,  işini bilen kişiler tarafından arabanın satış öncesi tüm muayenesini yapmakta ve araçta bulunan tüm sorunları ortaya çıkarmaktadır.

                Oto ekspertiz, sıfır araçlar için geçerli değildir. İkinci el araç satın almak isteyen kişilerin alış öncesi araç muyenesini yaptırdıkları yerdir. Diğer bir deyişle ikinci el otolar için chek up merkezidir. Türkiye’nin birçok bölgesinde oldukça fazla olan  , yerli ve ithal tüm araçların muayenesini yapmaktadırlar.  Son teknoloji cihaz, ekipman ve robotlarla işlerini gerçekleştiren ekspertizler, hiçbir zaman araçta olmayan şeylerin raporunu tutmazlarken, araçta bulunan tüm teknik arızalarıda gizlemezler. İkinci el araç almak isteyenlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde araç muayenelerini yaptırabilecekleri ve araç alım satımlarında ilk olarak  uğranılan yerlerdir oto ekspertizler.

                Oto ekspertizler, ikinci el araç muayenesi yapan yerlerdir dedik. Fakat bu araç tamir merkezi anlamına gelmemelidir. Çünkü oto ekspertizler hiçbir zaman araç tamiri, bakımı yapan bir yer değildir ve hiçbir zaman araç bakım tamir servisleri ile karıştırılmamalıdır. Oto ekspertizlerin temel amaçları araç bakımı, tamiri yapmak değil aksine araç almak ve satmak isteyen kişilerin arasında bir Hakkımızda güvensizliğin yaşanmaması için aracın daha önce kaza yapıp yapmadığı, teknik parçalarında bir arıza olup olmadığı ve bunlar gibi birçok arızanın tespit edilip rapor şeklinde her iki tarafa da bildirilen bir yerdir.  Oto exspertize getirilen ikinci el bir araç, mevcut ekipmanlarla tahmini yarım saatlik bir test sonucu araçta bulunulan tüm herşeyi ortaya çıkarmaktadır. Çıkan sonuçları rapor şeklinde alıcı tarafa sunmaktadır. Bu muayene sırasında araçta olmayan herhangi bir arıza isteyerek bile ekspertiz raporlarında yer almaz. Aynı şekilde ekspertiz sonucunda araçta bulunan tüm arızada saklanmaz. Kısa ve hızlı bir şekilde güvenilir raporlar hazırlayan ekspertizlerin yanılma payı sıfıra  yakındır.

                İkinci el araçların ekspertizini yapan oto ekspertiz merkezleri, kendilerine getirilen her aracı kendi araçlarıymış gibi ekspertiz ederler ve tüm bu işlemlerin sonunda ekspertiz sonuçlarını rapor ederler.İkinci el araç almak isteyen tüm herkesin tereddüt etmeden, araçla ilgili kafalarında oluşan tüm soru işaretlerine yanıt arayabilecekleri olan oto exspertizler, araç almadan önce uğranılması gereken ilk yerlerdir. Türkiye’nin herhangi bir bölgesinde bulunan tüm ekspertizler, güvenilir sonuçlar vermektedir. Çünkü araç muayenesi Detaylı bilgi için tıklayın kişiler tarafından değil son teknolojik ekipmanlar tarafından yapılmaktadır. Bundan dolayı kişilerin ekspertizlere giderken araçlarını güvenilir bir şekilde muayene ettirebilecekleri unutulmamalıdır.

Haber Tarihi: 24 Şubat 2016 Çarşamba 16:42Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/oto-ekspertiz-firsati-322892-haber/