Osman Pazarlama

Canlandırdığı Recep İvedik karakteri ile Türk sinemasında kendine has, popüler ve unutulmazlar arasına giren bir karakter yaratan Şahan Gökbakar soluk soluğa takip edilen bu seriye kısa bir mola vererek bambaşka bir proje ile seyircisine merhaba dedi.

Canlandırdığı Recep İvedik karakteri ile Türk sinemasında kendine has, popüler ve unutulmazlar arasına giren bir karakter yaratan Şahan Gökbakar soluk soluğa takip edilen bu seriye kısa bir mola vererek bambaşka bir proje ile seyircisine merhaba dedi.

Ünlü komedyenin yakın zamanda vizyona giren filminin yüksek açılış oranını yakalaması ve vizyonda kaldığı süre içinde gişe başarısını katlaması Gökbakar imzalı yeni bir fenomenin daha doğduğunu bize müjdeliyor. Osman Pazarlama ismindeki filmde yine özel bir karakter ile karşımıza çıkan Şahan Gökbakar bu kez sevdiği kız ile evlenebilme uğruna başarılı olmayı kafayı takmış Osman Şaşmaz’ın hayatına ışık tutuyor. Plato olarak İstanbul’un popüler yerlerinin seçildiği filmde Şahan Gökbakar’a pek çok ünlü ismin de eşlik ettiğini hatırlatalım. Fragmanı İle Bile Gönülleri Fetheden Film Henüz vizyona girmeden önce hakkında yapılan spekülasyonlar ve ardından yayınlanan fragmanları ile bile olay yaratan filmin yönetmen koltuğu diğer Gökbakar filmlerinde de olduğu gibi yine kardeş Togan Gökbakar’a emanet edilmiş. Kast listesinde yer alan isimler arasında ise Selim Akgül, Feriştah Senem Yıldırım, Esra Balıkçı ve Tahsin Yıldırım ismi göze çarpıyor.

Senaryosu Şahan ve Togan Gökbakar kardeşlere ait olan Osman Pazarlama izle seçeneği ile şimdi kahkaha fırtınasını evlerinizde estiriyor. Ailecek izlenecek filmler kategorisinde yer alan yapımın gördüğü yüksek ilgine bakarak Osman Pazarlama’nın da yakın zamanda bir seriye dönüşebileceğini tahmin etmek zor olmayacaktır. Şahan Gökbakar İmzalı Komedi Kendine has bir komedi anlayışı olan ve şahsına münhasır karakterler yaratma ve canlandırma konusunda oldukça başarılı bir oyunculuk sergileyen 1980 doğumlu Şahan Gökbakar daha 2008 yılında televizyonda sunduğu programında canlandırdığı tiplemeler ile seyirci için aşina biri haline gelmeye başlamıştı. Ancak kuşkusuz asıl çıkışını küfürbaz, kaba ancak temiz kalpli kabadayı Recep İvedik tiplemesiyle gerçekleştiren Şahan Gökbakar için Osman Pazarlama’nın rüştünü ispat ettikten sonraki en özel işi diyebiliriz. Hedefi zengin olmak ve sevdiği kız ile evlenip rahat bir hayat sürmek olan Osman’ın bu uğurda yaşadıkları izleyici için seyirlik sahneler anlamına geliyor. Hırsını kaybetmeden her yolu deneyen Osman kendini sevdiği kız ile birlikte onun babasına da ispat etme çabası içindedir. Yaşadığı birbirinden eğlenceli maceralarda yol arkadaşları ise aile dostunun kızı Songül ve sağ kolu Erkan olacaktır. İcatlar konusunda hayal gücü hayal ötesi bir hızla çalışan ve yarattığı birbirinden komik tasarımları bir türlü yatırımcılara kabul ettiremeyen Osman yaşadığı zorlu süreçte aslında zenginliğin hiç de ondan uzak olmadığını anlayacaktır.

Gökbakar’ın başrolünde olduğu uzun metrajlı filmlerin altıncısı olarak kabul edilen Osman Pazarlama full izle seçeneği sayesinde defalarca izlenebilecek ve her seferinde aynı keyfi verebilecek iddialı bir proje. Bu filmde Demet Akalın ve eşi gibi seyirci için sürpriz isimlerin de yer aldığını ekleyelim.

Haber Tarihi: 29 Şubat 2016 Pazartesi 16:31Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/osman-pazarlama-323460-haber/