​Lescon’da Konfor Estetik ile Buluşuyor

Kaliteyi ve konforu buluşturan Lescon, spor severleri yeni trend tasarımlarla buluşturuyor. Sportif yaşam standartlarına göre üretilmiş yüksek kalite kumaş ve renk seçenekleriyle spor aktivitelerinin yanı sıra gündelik yaşamda da enerjik ve sportif bir görünüm yakalamak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.



Kaliteyi ve konforu buluşturan Lescon, spor severleri yeni trend tasarımlarla buluşturuyor. Sportif yaşam standartlarına göre üretilmiş yüksek kalite kumaş ve renk seçenekleriyle spor aktivitelerinin yanı sıra gündelik yaşamda da enerjik ve sportif bir görünüm yakalamak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. Ayakkabıdan aksesuara, eşofmandan sweatshirtlere kadar uzanan geniş model yelpazesiyle Lescon, spor yaşantınızda konforu yakalamanızı sağlıyor.
 

Sağlıklı  Bir Spor Deneyimi Yaşayın

 

Lescon, gerek gündelik yaşantı gerekse yürüyüş, futbol, basketbol, fitness ya da pilates gibi spor dalları için ürettiği yeni sezon ürünleriyle fark yaratıyor. Lescon, yüksek teknoloji kumaşlarıyla sıcak havalarda daha serin, soğuk havalarda ise daha sıcak hissetmenizi sağlıyor. En zorlu hareketleri bile kolayca gerçekleştirmenizi sağlayan ter emici ve çabuk kuruyan kumaşlar, antibakteriyel özellikleriyle size sağlıklı bir antrenman deneyimi sunuyor.

 

Mevsimlik eşofman takımıyüksek kaliteli kumaşları, vücut ısısının kontrolünü sağlarken teri dışarı atma özelliğiyle konforunuzu en üst seviyede tutuyor. Yağmurluk ve rüzgarlık modelleriyle zorlu hava şartlarından vücudunuzu koruyabilir, fermuarlı seçenekleriyle özel eşyalarınızı da spor esnasında yanınızda taşıyabilirsiniz. Yazılı ya da yazısız çeşitli renklerdeki pamuklu tshirtleri montların içine giyebilir, mevsim koşullarına göre uzun kollu bluzları veya sweatshirtleri tercih edebilirsiniz.

 

Anorak tarzı yeleklerle sportif giyiminizi tamamlayabilirsiniz. Özellikle soğuk havalarda vücut ısısın düşmesine engel olan, içindeki hava boşlukları sayesinde de ter tutmayan polyester kumaştan üretilmiş sweatshirtler ile alternatif stiller oluşturabilirsiniz.

 

Lescon, ürettiği her üründe birbirine yakın çizgiler yakalayarak kombinlenebilir giyim ürünleri sunuyor. Böylece her bir parçayı tek olarak kullanabileceğiniz gibi birbirleriyle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birbirine zıtlık oluşturan farklı tonlardaki renklerle giyiminizde derinliği yakalayabilir, farklı kumaş tipleriyle doku geçişleri oluşturabilirsiniz.

 

Lescon ile Enerjinizi Hissedin

 

Lescon, giyim ürünlerinin yanı sıra ayaklarınızın hareketlerine uyum sağlayan, darbeleri en aza indirgeyen zemin malzemesine sahip ayakkabı modelleriyle spor tarzınızı tamamlıyor. Mevsime göre üretilen hava alan, ter tutmayan kumaşlarla tasarlanan şık ve modern ayakkabılar ile spor aktivitelerinizi daha konforlu gerçekleştirebilirsiniz.

 

Sezonun trend renkleriyle tasarlanan günlük ayakkabıların yanı sıra tenis, koşu, trekking ya da egzersiz gibi farklı aktivitelere yönelik özel üretilmiş ayakkabıları kullanarak spor aktivitenizi verimli hale getirebilirsiniz. Giyiminizi spor eşyalarınızı taşımak için ya da günlük olarak kullanabileceğiniz sırt çantaları, güneşten veya rüzgardan korunmak için şapkalar ile tamamlayabilirsiniz.

 

Kazanmayı sevenlerin markası Lescon, birbirinden farklı işlevlere göre tasarlanmış giyim ürünleriyle sporun tadına varmanızı sağlıyor. Konforlu ve estetik geniş ürün yelpazesinde üretilmiş ayakkabı ya da giyim modellerine sahip olmak için www.lescon.com.tr adresini ziyaret edebilir, mağazada değişim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Haber Tarihi: 01 Mart 2016 Salı 00:16Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/lesconda-konfor-estetik-ile-bulusuyor-323634-haber/