Backlink Paketleri 2

SEO çalışmaları yapan firmalar tarafından önerilen backlink paketlerinin ve fiyatlarının farklı olduğu gözden kaçmayacaktır. Bunun nedeni ise backlink inşasının SEO çalışması sırasında gerçekleştirilen işlerin önemli bir bölümünü oluşturması.

SEO çalışmaları yapan firmalar tarafından önerilen backlink paketlerinin ve fiyatlarının farklı olduğu gözden kaçmayacaktır. Bunun nedeni ise backlink inşasının SEO çalışması sırasında gerçekleştirilen işlerin önemli bir bölümünü oluşturması. Çünkü Google sitelerin değerleri ‘pagerank’ adını verdiği bir algoritma ile hesaplıyor, sitelere 0 ile 10 arasında bulunan değerler veriyor. Bu değer sitede yer alan özgün içeriğin yanı sıra, siteye gelen bağlantıların sayısına ve bu bağlantıları veren sitelerin kalitesine göre değişiyor.
 

Kısaca ifade etmek gerekirse, PageRank değeri  7 olan 10 tane siteden alınan linkler, pagerank değeri 6 olan 10 tane siteden alınan linklerden daha değerli olacaktır. Tabi bu sadece konuyu daha iyi açıklamak amacıyla verilmiş olan bir örnektir. Ama kaliteli bağlantılar almanız sizin sitenizin pagerank değerinin de yükselmesini sağlayacaktır. Yani Google tarafından daha üst sıralarda yer alan, daha değerli bir site olarak kabul edilmeniz sağlanmış olacaktır.
 

Sonuç olarak SEO danışmanlığı yapan şirketler tarafından hazırlanmış olan backlink paketleri faydalanabileceğiniz, web sitenizin sıralamalarda yükselmesini sağlayacak olan önemli hizmetlerden birisidir. Tabi backlink paketlerinin fiyatları da paketin içinde yer alan bağlantıların kalitesine ve sayısına göre değişecektir. Bir de şunu belirtmek gerekir; sadece backlink inşası ile sıralamalarda kalıcı bir şekilde yükselmeniz mümkün olmayacaktır. Bunun için kapsamlı bir şekilde yapılan SEO çalışmalarından faydalanmak, hem site içinde hem de site dışında gerekli olan düzenlemeleri yapmak gerekecektir.

Haber Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe 09:09Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/backlink-paketleri-2-332979-haber/