'Cinayeti ben değil, Fadime işledi'

ANTALYA'da sevgilisi 53 yaşındaki Fadime Sayım ile birlikte 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ü öldürmekten yargılanan 26 yaşındaki Ahmed Bayram (26), cezaevinden gönderdiği mektupta, cinayeti Fadime Sayım'ın işlediğini ileri sürdü.
ANTALYA'da sevgilisi 53 yaşındaki Fadime Sayım ile birlikte 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ü öldürmekten yargılanan 26 yaşındaki Ahmed Bayram (26), cezaevinden gönderdiği mektupta, cinayeti Fadime Sayım'ın işlediğini ileri sürdü.
 
Aksu İlçesi'nde çiftçilik yapan İzzet Demiröz, geçen haziran ayında eşi Nermin Demiröz'e, 'Kayseri'ye gidiyorum. Birkaç gün kalıp geleceğim' yazılı mesaj gönderdi. Sonrasında haber alamayan Nermin Demiröz, eşini aramaya başladı. Bir süre sonra İzzet Demiröz'ün aracı, geçmişte ilişkisi olduğu öne sürülen Fadime Sayım adlı iki çocuk annesi kadının Altınova'daki evinin yakınlarında bulundu. Fadime Sayım'a İzzet Demiröz'ü görüp görmediklerini soran aile, olumsuz yanıt alınca durumu polise bildirdi. 
 
PARÇALANAN CESET TUVALET ÇUKURUNDA
 
1 yıldır Ahmed Bayram ile ilişkisi olduğu tespit edilen Fadime Sayım, teknik takibe alındı. Telefon konuşmalarından İzzet Demiröz'ü öldürdükleri tespit edilen ikili, polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Eve çağırıp öldürdükleri İzzet Demiröz'ün cesedini parçalara ayırdıktan sonra poşetlere doldurup, Ahmed Bayram'ın babasının Altınova Mahallesi'ndeki evinin tuvalet çukuruna attıkları ve çukurun kapağını kaynakla kapattıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı. 
 
Haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan 2 sanık, ilk duruşmada susma haklarını kullandı. Davanın ikinci duruşmasında eski sevgilisini genç sevgilisiyle birlikte öldürdüğü iddia edilen Fadime Sayım, İzzet Demiröz'ün olay günü evde çıkan arbede sırasında kalp krizi geçirip öldüğünü iddia etti. 3 yıldır Ahmet Bayram ile dini nikahlı olduğunu iddia eden Fadime Sayım, İzzet Demiröz ile ilişkisi olduğu iddiasını yalanladı. 
 
Daha önceki duruşmalarda ifade vermeyen Ahmed Bayram, davanın bugünkü duruşmasında yine konuşmadı. Bayram, cezaevinden yazıp gönderdiği mektubunun savunması yerine geçmesi için okunup dosyaya konulmasını talep etti. Okunan dilekçesinde bu olay nedeniyle kendisinin sevgi ile nefret arasında kaldığını anlatan Ahmed Bayram, "Ben Fadime'yi çok sevmiştim. Ancak ailem bu ilişkiye karşı çıkmıştı. Ailemin tecbübelerinden yararlanamadım" dedi.
 
'FADİME NE DEDİYSE YAPTIM'
 
Olay günü hakkında bilgi veren Ahmed Bayram, şöyle dedi:
 
"Fadime, maktulün sürekli kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Olay günü eve çağırıp Fadime benimle yaşadığını söyleyecekti. Ben namaz kılarken maktul geldi. Fadime'yle kavga etmeye başladılar. Sonra maktul beni görünce üzerime geldi. Ben kendisine karşılık vermedim. Ben yere düşünce maktul boğazımı sıkıp beni öldürmeye çalıştı. Bilincim kaybolmaya başladı. Sonra Fadime eşarbıyla üzerimdeki maktulün boynuna eşarbı çekti. Bilincim yerine geldiğinde Fadime'ye ne olduğunu sordum. Maktulün öldüğünü söyledi. Ben evden ayrılıp birkaç saat sonra geldiğimde Fadime ne dediyse yaptım. Panikle poşetleri foseptik çukuruna atmada yardımcı oldum. Ben cinayet işlemedim."
 
Öldürülen İzet Demiröz'ün oğlu Deniz Demiröz, Ahmed Bayram'ın beyanlarını kabul etmediğini söyledi. Mektuptaki beyanların otopsi raporuyla çeliştiğini iddia eden Deniz Demiröz, "Otopsi raporuna göre babamın kafasına tavayla vurulup boğazı sıkılıp öldürülmüş" dedi.
 
Mahkeme, Ahmed Bayram'ın ceza ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde üç haftayı geçmemek suretiyle müşahade altına alınmasına karar verip duruşmayı erteledi.
Haber Tarihi: 14 Haziran 2016 Salı 20:27Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/cinayeti-ben-degil-fadime-isledi-334943-haber/