Deep Purple'dan Antalya Expo'da muhteşem konser

MODERN rock ve heavy metal soundunun yaratıcılarından efsanevi grup Deep Purple, Antalya Expo 2016'da konser verdi.
MODERN rock ve heavy metal soundunun yaratıcılarından efsanevi grup Deep Purple, Antalya Expo 2016'da konser verdi. Müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük gruplarından biri olarak kabul edilen Deep Purple, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 
 
Expo 2016 Antalya, dünyaca ünlü yıldızlara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bugüne kadar İspanyol tenor Jose Carreras, Fransız soprano Emma Shapplin, Grammy ödüllü müzik grubu Maroon 5, efsane grup Simply Red, Status Quo ve gençlerin ilgiyle dinlediği DJ Afrojack gibi dünyaca starlarını ağırlayan Expo 2016 Antalya, bu kez rock müziğinin devlerini konuk etti.
 
Deep Purple, Expo 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı'nı dolduran binlerce hayranına unutulmaz konser verdi. 40 yıllı aşkın bir geçmişe sahip Deep Purple, vokalde Ian Gillan, elektro gitarda Steve Morse, bas gitarda Roger Glover, klavyeli çalgılarda Don Airey ve vurmalı çalgılarda Jan Paice ile sahneye çıktı.
 
Rock müzik tarihinin en önemli grubu Deep Purple bugüne kadar hit olan birçok şarkısını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. 1968 tarihli ilk kayıtlarından bu yana 100 milyonu geçen bir albüm satışı bulunan efsane grup, 'Dünyanın en gürültülü grubu' unvanıyla da Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti.
Haber Tarihi: 06 Temmuz 2016 Çarşamba 12:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/deep-purpledan-antalya-expoda-muhtesem-konser-337010-haber/