Eyli Volvo Beko Loder BL 71 Yedek Parça hizmetleri

Volvo Beko Loder BL 71, konularının uzmanları tarafından, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin geri bildirim ve talepleri doğrultusunda tasarlanmış ve imal edilmiştir.
Volvo Beko Loder BL 71, konularının uzmanları tarafından, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin geri bildirim ve talepleri doğrultusunda tasarlanmış ve imal edilmiştir.

Volvo sizi dinlemekte ve ardından makinelerini imal etmektedir. Yeni Volvo Beko Yükleyiciler sıkı çalışma koşullarında uzun ömürlü olmaları için üretilmişlerdir. Müşterilerinin istekleri ve gereksinimleri sonucu Volvo, tepeden tırnağa, içeriden dışarıya derinlemesine bir araştırmaya girmiştir. Güç, konfor, dayanıklılık, verimlilik ve uzun hizmet ömrü; gündüz gece, 7 / 365 kullanım Volvo’nun vizyonunu yansıtmaktadır. Beko BL71; beko loder yükleyiciler açısından gelecek nesli yansıtmaktadır. Bizden istediğiniz her şey Volvo ile karşınızda. Genel olarak harmonize edilmiş güç ve hassasiyetin stil ve değer ile buluşması ile Beko dan yükleyiciye BL 71 ile mümkün. Aracın kontrolü gün boyunca ergonomik ve %15 daha geniş kabini ile sizde. Daha düşük yorgunluk ve buna karşı daha fazla verimlilik sizin için artık her gün mümkün. Kolay okunabilir ve iyi yerleştirilmiş göstergeleri konforunuzu arttıracak. Güçlü havalandırma sistemi ve iyi dağıtılmış havalandırma çıkışları sayesinde her tür iklim koşulunda rahatınız korunacaktır. Yeni kabin sürücü koltuğunun etrafında daha fazla yer bırakmakta bu da sürücünün daha kolay ve hızlı bir şekilde konumunu değiştirebilmesine olanak vermektedir. Kilitlenebilir sayısız kişisel eşya cebinin yanı sıra bardak tutucular, telefon cepleri ve daha fazlası kabinin size sunduklarındandır.

Tam ayarlanabilir direksiyon kontrolleri tüm operatörlere uygundur. Araca giriş ve çıkışlar güvenlidir. Güm göstergeler görünüdür ve ulaşılabilirdir. 
Haber Tarihi: 07 Eylül 2016 Çarşamba 19:56Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/eyli-volvo-beko-loder-bl-71-yedek-parca-hizmetleri-343560-haber/