Avantajlı Gayrimenkul Olmanın Şartları

Ev, arsa ya da iş yeri mi almak istiyorsunuz? Ancak bunun için kendinize güvenemiyorsunuz üstelik peşinatınızda yok. O zaman faizsiz ev fırsatları tam size göre uygulamalar ile karşınıza çıkıyor. Türkiye’nin istediğiniz yerinde kendi beğeneceğiniz eve sahip olabilirsiniz.

Ev, arsa ya da iş yeri mi almak istiyorsunuz? Ancak bunun için kendinize güvenemiyorsunuz üstelik peşinatınızda yok. O zaman faizsiz ev fırsatları tam size göre uygulamalar ile karşınıza çıkıyor. Türkiye’nin istediğiniz yerinde kendi beğeneceğiniz eve sahip olabilirsiniz. 
 

Sunulan imkânlardan yararlanmak isteyenler arasında bir seçime gidilmeyen faizsiz ev kredisi yönteminden gayrimenkul almak isteyen herkes yararlanabilir. Bu aşamada adayların gelir düzeyleri dikkate alınmaz. Diğer ev alma yöntemleri ile karşılaştırıldığında daha ucuz maliyetler ile sahip olacağınız evinizde hayatınızı farklı şekilde geliştirebilirsiniz. Ev alma sırası gelen herkes bekletilmeden kendi seçtiği evin sahibi olabilir.  Faizsiz konut kredisi seçeneğinde taksit sayınızı 120 ayın üzerinde tutabilirsiniz. Bu sistem ülkemizde hiçbir şekilde karşılığı olmayan müşteri memnuniyetine dayalı bir sistemdir. Sistemden yararlanmak isteyenler ev, arsa ya da ofise sahip olabilirler. Teslim tarihi gelen müşteriler Türkiye’nin her yerinden beğendikleri satılık bir evi alabilirler. Faiz ve vade farkının bulunmadığı sistemde ara ödeme gibi zorlayıcı seçeneklerde yer almamaktadır. Peşinat ödemek istemeyen müşteriler içinde faizsiz ev alma imkânları bulunmaktadır. Ancak peşinat veren müşterilerin evi erken teslim alma ve borçlarını daha erken bitirmek gibi avantajlara sahip olacaklarını da bilmeleri gerekmektedir. 
 

Faizsiz ev almak istiyorum diyorsanız sadece evinizin değeri kadar para ödersiniz. 160 aya kadar yayılabilen taksit seçenekleri ile hayat şartlarınızı bozmadan da ev sahibi olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Dileyenler sabit taksit seçeneklerinden yararlanırken dileyen müşteriler de değişken taksit düzeninden yararlanabilirler. Evi teslim almadan önce ödeme konusunda sıkıntı yaşayan müşteriler taksit atlatma seçeneğinden yararlanabilir. Bu şekilde faiz ya da ceza almadan tanınan haklar devam eder ve taksitler bu olay yaşanmamış gibi devam eder. Tamamen müşteri odaklı olarak çalışan sistem ile siz de kendinizi özel hissederek kendi tercihiniz olan evde yaşayabilirsiniz. Nasıl faizsiz ev alabilirim diye düşünüyor ve sisteme dâhil olmanın yollarını öğrenmek istiyorsanız bize istediğiniz kanal üzerinden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bilgilerinizi bırakın biz sizi arayalım.

 

Haber Tarihi: 09 Eylül 2016 Cuma 14:31Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/avantajli-gayrimenkul-olmanin-sartlari-343700-haber/