İkimizin Yerine izle Hdfilmkablosu.com

İkimizin Yerine izle son zamanlarda Türk sinemasında en çok beklenen yapım, bunu söylerken oldukça eminim kendimden çünkü şöyle bir bekleyen kitleye bakıyorum da baya geniş bir kitle var, ve ben uzun zamandır bu kadar beklenen film görmedim

İkimizin Yerine izle son zamanlarda Türk sinemasında en çok beklenen yapım, bunu söylerken oldukça eminim kendimden çünkü şöyle bir bekleyen kitleye bakıyorum da baya geniş bir kitle var, ve ben uzun zamandır bu kadar beklenen film görmedim, onun için piyasaya adım attığı anda büyük bir şok dalgası yaratacak bu dalgadan kastım ise şu mesela günde 100 bin kez izleniyor diyelim yapımlar bu yapımlar izlenmeyi aralarında belli bir ölçüde paylaşıyor örneğin yüzde 20 ama bu film çıktığı anda piyasadaki dengeyi alt üst edip, yapımcıların beklentisinden daha büyük bir gelir elde edecek.

Film 22 ekim tarihinde vizyona girecek yanılmıyorsam onun için iple çekiyoruz o vakti, aslında söylememe gerek yok ama filmimiz dram ve romantizm türünde yani sağlam bir aşk filmi diyelim. İkimizin Yerine Full izle benim fıtratımda 2 çeşit aşk filmi var, saçma olanlar ve gerçekçi olanlar şöyle bakıyorum da bu yapım gerçekçi olanlar arasına adını yazdıracak gibi çünkü bol miktarda dram var. Dram olmadan aşk olmaz kardeşlerim eğer dram olmayan bir aşk filmi izlediyseniz eğer izlediğiniz aşk filmi değildir. Dimi hangimizin hayatı günlük gülistanlık, neyse ben size ufaktan filmin senaryosu hakkında bilgi vereyim elemanımız çiçek kızımız kendisi biraz içine kapanık ve sürekli hayata dair soruları olan biraz cins bir arkadaşımız, cins burada iyi anlamda, kendisi bir üniversite öğrencisi ve yanılmıyorsam edebiyat okuyor.

İşte bu çiçek kardeşimizin hayatı klasik bir şekilde devam ederken başına daha önce hiç kimsenin başına gelmemiş bir olay geliyor. Hiç olmaması gereken bir insana aşık oluyor edebiyat öğretmeni doğana aşık oluyor. İkimizin Yerine izle dimi hiç kimsenin başına gelmemiş bir olay gelmiş başına aşık olmuş, işte kızımız bu aşkı yaşamak için hayatını biraz değiştirecek bu kadar bilgi yeterli sanırım, bir filmin izlenmesinde etkili olan faktörlerin etkili senaryo, oyuncu kadrosu ve teknik ekip olduğu göz önüne alınınca bu filmin Türk sinema tarihinin en fazla izlenen yapımı olduğuna aday olduğu anlaşılıyor. Çünkü baya sağlam işlerde görev yapmış olan insanları bir araya toplamış yapımcılar, Hdfilmkablosu.com iyi seyirler diler.

Haber Tarihi: 17 Ekim 2016 Pazartesi 19:07Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ikimizin-yerine-izle-hdfilmkablosucom-347469-haber/