Filonun Kartal'ı

Türk Hava Yolları, Beşiktaş ile yaptığı anlaşma ile geniş halk kitlelerinin ulaşım hizmetinden yararlanmaları amacıyla yapılandırdığı AnadoluJet filosunda bulunan Boeing 737-800 tipi uçağını siyah beyaz renklerle giydirdi.
Kuyruk bölümünde Beşiktaş logosunun yanı sıra siyah beyaz şeritlerle donatılan Anadolu Jet uçağı, siyah beyaz ilk uçuşunu, Beşiktaş'ın 19 Ekim, Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45'te Napoli ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için bugün gerçekleştirdi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İtalya'nın Napoli kentine gerçekleşen uçuş öncesinde, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra, Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyetin katılımıyla bir uğurlama töreni düzenlendi.
 
AYCI: "Beşiktaşlı futbolcularımızdan ricamız, özellikle Avrupa arenasında alacakları galibiyetlerle bizleri mutlu etmeleri"
 
Törende konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı şunları kaydetti; "Türk Hava Yolları olarak bütün eko sistemimiz ile spora verdiğimiz destek her daim devam edecek. AnadoluJet markamızla gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği kapsamında, bundan böyle Beşiktaş'ın renkleri olan siyah - beyaz ile donattığımız uçağımız, tüm kafileyi gidecekleri her yere uçuracak. Türkiye'nin global markası olarak Beşiktaşlı futbolcularımızdan ricamız, özellikle Avrupa arenasında alacakları galibiyetlerle bizleri mutlu etmeleri. Beşiktaş'ı Napoli'ye, oradan galibiyetle dönecekleri inancı ile uğurluyoruz. Biz onları gidecekleri her yere uçuracağız, onlar da bizi zaferleriyle havaya uçuracak"
 
Fikret Orman ile çok kez konuştuklarını kaydeden Aycı, "Yönetim kurulumuzu da bizi de ikna etti. Şeref Beyden Hakkı Yetenlere, Süleyman Sebalardan bugüne geldi. Böyle başkanları olduğu için çok şanslı kulüp. Şimdi de Fikret Orman var. Kaliteli başkanlar bulan, kaliteli kadrolar kuran... En güzel golleri başkanları atıyor." diye konuştu.
 
Türk Hava Yolları'nın 116 ülkede 291 noktaya uçtuğunu kaydeden İlker Aycı, şunları söyledi:
"Dünyada en çok noktaya uçan hava yolları unvanı Türk Hava Yolları'nda... Son 6 yıldır dünyada en iyi hava yolu seçiliyor. Şu anda dünyada en iyi 7. sırada. Avrupa'nın en iyisiyi. Son 6 yıldır bunu koruyoruz. Dünyanın en büyük hava limanı İstanbula yapılıyor. Yarıya yakını bitti. Önümüzdeki yıllarda Beşiktaş'ın uçağı dünyanın en büyük havalimanına inip kalkabilecek. Köklü kulübümüzle, 82 yıllık mazisi olan Türk Hava Yolları'nın işbirliği sinerji getirecek. Bu vizyona sahip olan Beşiktaş başkanını ve yönetim kurulunu kutluyorum."
 
Türk Hava Yolları bünyesinde yer alan Anadolujet'in de gözbebekleri olduğunu kaydeden Aycı, "Cumhurbaşkanımızın başta koyduğu vizyonla, başbakanımız ve ulaştırma bakanımızın ortaya koyduğu büyük emeklerle Türkiye havacılık tarihi değişti. Türkiye havacılık tarihinde yeni bir marka var, Anadolujet. Strateji konusunda zorlanırsak Şenol hocadan taktik alabiliriz. Ben Beşiktaşlı değilim. Beşiktaş o kadar sempatik takım ki sevmeden duramıyorum" ifadelerini kullandı.
 
İlker Aycı'nın, konuşması sırasında Fikret Orman'a "sırada ne var?" diye sorması üzerine Orman, "tren" yanıtını verdi.
 
ORMAN: "TÜRK HAVA YOLLARI DÜNYANIN EN ÖNEMLİ HAVA YOLLARINDAN"
 
Türk Hava Yolları ile yaptıkları anlaşmanın Beşiktaş'ın kurumsal imajına katkı anlamında önemli bir adım olduğunu ifade eden Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ise "Markası büyük şirketlerle çalışmaya karar verdik. Türk Hava Yolları dünyanın en önemli hava yollarından. THY yönetim kurulu ve başkan İlker Aycı bize tahammül etti. İlker beyi çok zorladık. Bizimle uğraştı. Onu ikna etmek kolay olmadı" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş isminin giydirildiği uçakla Napoli maçına gittiklerini ve İtalya'da yine kendilerini aynı şekilde hazırlanan otobüsün karşılayacağına dikkati çeken Orman, "Kendi uçağımızla seyahet edeceğiz. Bize bu gururu yaşattığı için İlker Aycı'ya, yönetim kuruluna ve çalışan tüm personele teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Tören sonunda Orman, İlker Aycı'ya kartal maketi verirken, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de Aycı'nın isminin yazılı olduğu 9 numaralı formayı sundu. İlker Aycı ise Orman'a bir uçak maketi takdim etti.
 
"NAPOLİ'Yİ BİRAZ BEKLETME NİYETİNDEYİZ"
Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, Napoli ile zor bir maç yapacaklarını vurgulayarak, "Grubun lideriyle oynuyoruz. Onlarda iyi gidiyor ama Beşiktaş çok kuvvetli bir takım. Moralliyiz. En iyi sonuçla inşallah döneceğiz. Galibiyet bekliyoruz." diye konuştu.
Napoli'nin kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olmasının hatırlatılması üzerine Orman, "Onları biraz daha bekletme niyetindeyiz" ifadesini kullandı.
Haber Tarihi: 18 Ekim 2016 Salı 14:45Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/filonun-kartali-347546-haber/