İngiltere'de 'single' çıkardı

TOP Model of The World 2016'da Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör, söz ve müziği kendisine ait olan Sorma isimli ilk single'ını çıkardı.
Modelliğin yanında müzikle de yakından ilgilenen Uzgör, ilk single'ını çıkarmış olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi.
 
8 yıldır İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Türk model, şarkı yazmak ve şarkılarının büyük kitlelere ulaştırmanın küçük yaşlarından beri en büyük hayali olduğunu belirterek, bu single'ın kendisi için bir başlangıç olacağını söyledi. Uzgör duygularını, "Bu single benim için bir başlangıç; fakat çok emek verdiğim, uzun süren bir yolun sonundaki başlangıç. Umarım ki "Sorma" şarkısı ve ileride yayınlanacak, yazdığım pek çok şarkıyla kalplere dokunma şansı elde ederim. Ayrıca müziğe ve sanata emek veren herkese de teşekkür etmek isterim. Çünkü, demek ki onlardan bazıları da benim kalbime dokunmayı başarmış" sözleri ile dile getirdi. 
 
Aynı zamanda keman da çalan genç modele şarkısında müzisyen Harry O'Keeffe ve gitarist Oswaldo Santos eşlik etti.
 
Kayıtları Londra'da gerçekleşen single, Itunes, Spotify, Deezer gibi uygulama ve sitelerden dinlenebilecek.
Haber Tarihi: 07 Kasım 2016 Pazartesi 08:13Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ingilterede-single-cikardi-349392-haber/