Aziz Yıldırım'dan yıllar sonra bir ilk!

Başkan Aziz Yıldırım, hasta olmasına rağmen Rize yolculuğunda futbolcuları yalnız bırakmadı. Fenerbahçe’nin patronu, yaklaşık 5 yıl sonra takımla birlikte Karadeniz deplasmanına gitti.
Yoğun bir tempoda maçlarını oynamasına rağmen kazanarak devam eden Fenerbahçe, sabah yapılan antrenmanın ardından Rize’ye gitti. Sarı-Lacivertli takım, özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yola çıktı.
 
17.00’de başlayan uçak seyahatinin ardından Trabzon’a varan Fenerbahçe kafilesi, geniş güvenlik önlemleri altında otobüse geçti ve otele gitti. Trabzon ile Rize arasındaki bir otelde kampa giren Sarı-Lacivertliler’i Başkan Aziz Yıldırım da yalnız bırakmadı. Hasta olduğu için önceki gün çok önem verdiği Fenerbahçe Üniversitesi’yle ilgili organizasyona katılamayan Yıldırım dün ise büyük bir fedakarlık örneği gösterdi
 
Beraber dönecekler
 
Hastalığa rağmen son maçlarda olduğu gibi futbolcuların yanında yer alan Başkan Aziz Yıldırım, yaklaşık 5 yıl sonra takımla birlikte Karadeniz deplasmanına gitmiş oldu. 3 Temmuz sürecinden sonra Trabzon ve Rize’ye gitmeyi tercih etmeyen Başkan, maçın ardından sonra yine takımla birlikte İstanbul’a dönecek.
 
(Fanatik)
Haber Tarihi: 27 Kasım 2016 Pazar 14:06Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/aziz-yildirimdan-yillar-sonra-bir-ilk-351122-haber/