Coşkun Erdem’in ailesine şok fatura!

Bülent Ersoy ve Gönül Yazar’la uzun yıllar aynı sahneyi paylaşan ve geçtiğimiz hafta İsviçre’nin Zürih kentinde sahnede düşerek beyin kanaması geçiren usta kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem, İsviçre’de yoğun bakımda uyutulmaya devam ediliyor. Sanatçı Onur Akay, Erdem’in ailesinin çok çaresiz olduğunu yazdı.
Yaşanan olayı Instagram adresinden duyuran Onur Akay, “Unutulmaz bestelerin sahibi ve usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem, İsviçre’de yoğun bakımda uyutulmaya devam ediliyor ve ailesi çok çaresiz! Hastane, 1 haftalık masraf için 166 bin İsviçre Frangı istemiş. Neredeyse 600 bin Türk Lirası! “Yurtdışı sağlık sigortası vardı ama süresi geçtiği için işlemiyor. Münir Nurettin Selçuk’tan Zeki Müren’e kadar efsane isimlere kanunu ile eşlik ederek, bizi dünyada kendi öz müziğimizle temsil etmiş ve Devlet Sanatçısı olmasa da o unvanı hak eden Coşkun Erdem için, başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye gireceğini ümit ederek, yetkililerin ilgilenmesini rica ediyoruz" yazdı.
Haber Tarihi: 28 Kasım 2016 Pazartesi 10:49Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/coskun-erdemin-ailesine-sok-fatura-351185-haber/