Sosyal medyada 'Dövizini bozdur' kampanyası

DOLARIN 3.4 TL'ye, kadar yükselmesi üzerine sosyal medyada 'Dövizini bozdur, Türk Lirası'na sahip çık' kampanyası başlatıldı.
Doların artışının hızla devam etmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere dövizin bozdurularak Türk Lirası'na yatırım yapmaları isteniyor.
 
Paylaşımlarda 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde yaklaşık 8 milyar doların bozdurulup Türk Lirası olarak bankalara yatırıldığı hatırlatılarak, 'Avrupa'nın oyununu bozalım' çağrısı yapılıyor. Kampanya kapsamında, "15 Temmuz'u kazandık, para ve dünya sevgisi millet olarak kaybettiriyor. Yakışmıyor bize. Dolar ve Euro'muzu bozduruyoruz, onlar aldırmadan biz saldırıyoruz. Bu bir vatandaşlık görevidir. Dövizi her zaman buluruz lakin vatanı bulamayız. Haydi Türkiye'm dövizini bodur kampanyasını başlatıyoruz" diye dolar ve Euro'nun üzerinin çizildiği fotoğraflarla paylaşımlar yapılıyor.
Haber Tarihi: 28 Kasım 2016 Pazartesi 11:40Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sosyal-medyada-dovizini-bozdur-kampanyasi-351195-haber/