1 milyon paket kaçak sigara

HAKKARİ'de ihbar üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 binaya operasyon düzenledi.
HAKKARİ'de ihbar üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 binaya operasyon düzenledi. Operasyonda 1 milyon paket kaçak sigara ele geçirilirken, 1 kişi de gözaltına alındı.
 
Ele geçirilen kaçak sigaralarla ilgili Hakkari Valiliği açıklama yaptı. 4 binada uyuşturucu bulunduğuna dair ihbar alındığının belirtildiği açıklamada şöyle denildi:
 
"Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararına istinaden bahse konu adreslerde Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olarak intikal edilmiş, yapılan aramalar sırasında herhangi bir uyuşturucu ve uyarıcı maddeye rastlanılmamış, ancak ikametin iki ayrı deposunda çeşitli markalara ait 1 milyon adet gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, söz konusu depoların sahibi olduğu anlaşılan M.O isimli şahıs günün nöbetçi savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınmıştır."
Haber Tarihi: 28 Kasım 2016 Pazartesi 18:39Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/1-milyon-paket-kacak-sigara-351246-haber/