İstanbullular saat: 10.00'a kadar dikkat !

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve gece etkisini artıran yağmur halen devam ediyor. Yetkililer trafiğe çıkacak olan İstanbulluları aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.
İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve gece etkisini artıran yağmur halen devam ediyor. Yetkililer trafiğe çıkacak olan İstanbulluları aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor. İstanbul'da yoğun bir trafik beklenirken yetkililer de vatandaşlardan toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istedi.
 
İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan ve gece etkisini artıran yağmur devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısına göre İstanbul'da etkili olan yağışlar bugün sabah saatlerinde de devam edecek.
 
Gece boyu devam eden yağışlar nedeniyle bir çok ilde çok sayıda ev ve işlerini su bastı. Bayrampaşa'da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı yakınındaki alt geçidi su bastı. Otogara girişine giden araçların da kullandığı alt geçit kullanılamaz hale geldi. Trafiğe kapatılan alt geçide doğru gelen araçlar, alternatif yollara yönlendirildi.
 
SABAH SAATLERİNDE DİKKAT
 
Yetkililer sabah 10.00'a kadar devam etmesi beklenen yağış konusunda İstanbulluları uyardı. Özellikle trafiğe çıkacak olan vatandaşları uyaran yetkililer yollardaki su birikintilerine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek kesinlikle hız yapmamaları konusunda uyarıyor. İstanbul'da yoğun bir trafik beklenirken, yetkililer de vatandaşlardan toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istedi.
 
BAZI İDO SEFERLERİ İPTAL
 
Yağış nedeniyle hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.
 
İptal edilen seferler şöyle;  
07:45 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü,
18:45 Bostancı - Yenikapı - Bandırma Deniz Otobüsü
Haber Tarihi: 29 Kasım 2016 Salı 07:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/istanbullular-saat-1000a-kadar-dikkat-351281-haber/