Tahincioğlu Holding Projelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Tahincioğlu, Türkiye’nin en köklü gayrimenkul kuruluşlarından biri olarak, 23 yıldır nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerini hayata geçirerek birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmaları ile geleceği bugünden inşa etmektedir.
“En iyi projelerin içinde hayaller, arkasında Tahincioğlu var.”
 
Tahincioğlu, Türkiye’nin en köklü gayrimenkul kuruluşlarından biri olarak, 23 yıldır nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerini hayata geçirerek birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmaları ile geleceği bugünden inşa etmektedir.
 
Faaliyet hayatına Mardin’de başlayan Tahincioğlu Group, 1993 yılında yeni projeler geliştirmek ve markasına değer katmak için genel müdürlüğünü Mardin’den İstanbul’a taşıyarak gıda, hizmet, reklamcılık, tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek çatı altında toplamıştır. Geliştirdiği projelerin yönetimini üstlenerek, gelir getiren geniş yelpazedeki gayrimenkul varlıkları ile sektöre yön vermeye devam eden Tahincioğlu, bugüne kadar tamamladığı projelerin inşaat alanını iki milyon metrekarenin üzerine çıkararak inşaat sektöründe sembol haline gelen projeleri hayata geçirmiştir. Geliştirdiği tüm projelerle gelecek nesillere güzel yarınlar bırakmak amacıyla, çevre ile barış içerisinde, mavi ve yeşilden oluşan yaşam alanları sunmaktadır.
 
Tahincioğlu Holding’in geliştirdiği her proje doğanın farklı tonları ile öne çıkarken, proje tasarımları, mimarisi, peyzajı ve sosyal olanakları ile ayrı bir biçimde yorumlanarak her projenin kendine özgü bir konsepti olmasına önem vermektedir. Ortaya çıkardığı değerler ile hayata geçirdiği proje lokasyonlarında öncülüğü üstlenerek, sadece projenin değil aynı zamanda bölgenin de değer kazanmasına katkı sağlayan Tahincioğlu imzası, her konuta yeni bir bakış açısı getirmektedir.
 
Tahincioğlu’nun bugüne kadar geliştirdiği ve firmanın sembolü haline gelen Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre merkezi gibi birçok projesi hem konut alıcılarının hem de iş dünyası ve yatırımcıların ilgisini çekerek kısa sürede satışları tamamlanmıştır.
 
Tahincioğlu’nun halen geliştirmekte olduğu Leed Gold Sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent’in yanı sıra konut projeleri Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatları kendine özgü konseptleri, kaliteli yaşam alanları ve sosyal olanakları ile fark yaratmaya devam etmektedir.
 
İlk olarak Nidapark Beşiktaş ile “Evim Değerleniyor” kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiren Tahincioğlu, Ataşehir’de bulunan Nidakule İstanbul Finans Merkezi, Nidapark Yenisahra, Nidapark Beykoz, Nidapark Denizatı, Nidapark Çengelköy, Bomonti, Kozyatağı ve İstinye’de planlama aşamasındaki projeleri ile Tahincioğlu imzasını taşıyan konut projelerinde satışlarına devam etmektedir.
Haber Tarihi: 29 Kasım 2016 Salı 21:22Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/tahincioglu-holding-projelerine-hiz-kesmeden-devam-ediyor-351346-haber/