Trabzonspor kupada moral arıyor

SPOR Toto Süper Lig’de geride kalan 12 haftada aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzen Trabzonspor, kupada Gümüşhanespor’u yenerek moral bulmak istiyor.
Ligde 12 puanla 14’üncü sırada yer alan bordo mavililer, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’ndaki ilk maçında yarın 2’inci Lig Kırmızı Grup ekibi Gümüşhanespor karşısında moral arayacak. Son 4 lig maçından galibiyet çıkaramayan Trabzonspor, kupada grup maçlarına iyi bir başlangıç yaparak taraftarının da yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Saat 20.30’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
 
 
YEDEKLER SAHAYA
 
 
Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Castillo ile Mustafa Akbaş bu maçta görev alamayacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, ligde forma verdiği oyuncuların büyük bölümünü dinlendirerek Gümüşhanespor karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Deneyimli teknik adamın ayrıca, cezası nedeniyle ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Okay ile Mehmet Ekici’ye de şans verebileceği öğrenildi.
 
 
ABDÜLKADİR VE YUSUF’UN GÖZÜ YANAL’DA
 
 
Trabzonspor’da bu sezon lig ve kupa maçlarında forma şansı bulamayan genç oyuncular Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı, Gümüşhanespor ile oynanacak kupa maçı öncesi yapılan antrenmanlarda çalışma azimleriyle dikkat çekti. Bu sezon hem lig hem de kupada henüz siftah yapamayan genç oyuncular, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk hafta karşılaşmasında teknik direktör Ersun Yanal’dan görev bekleyecek.
 
 
KARŞILAŞMA ÖNCESİ GÖSTERİ MAÇI
 
 
Bu arada, Trabzonspor’un yarın akşam Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor ile oynayacağı karşılaşma öncesi bordo mavili kulübün efsane futbolcuları gösteri maçı yapacak. Saat 19.00’da başlayacak gösteri maçı nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun kapılarının 17.30’da açılacağı bildirildi. Trabzonspor Kulübü, hem gösteri hem de kupa maçına taraftarların ilgi göstermesini bekliyor.
Haber Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba 11:38Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/trabzonspor-kupada-moral-ariyor-351398-haber/