Alkollü sürücü polisi peşine taktı

ANTALYA'da alkollü bir şekilde plakasız ve ruhsat bilgileri farklı otomobil kullanan sürücü 'Dur' ihtarına uymayıp polisi peşine taktı. Yakalanan sürücüye yaklaşık 4 bin TL ceza kesildi.
Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'ndeki kovalamaca gece 03.30'da meydana geldi. Devriye görevindeki trafik polisleri seyir halindeki sarı renkli bir otomobilin plakasının olmadığını görünce Uncalı Semti'nde durdurmak istedi. Ancak polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü 25 yaşındaki Muhammet Akif T. polisi peşine taktı. Arapsuyu, Akdeniz Bulvarı, 23 Nisan Parkı ve ara sokaklarda seyreden sürücü T. bir süre izini kaybettirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Polis ekipleri 75'nci Yıl Kavşağı'nda sıkıştırdıkları otomobili durdurup sürücüyü gözaltına aldı. Aracın plakasının olmaması nedeniyle şasi numarasından tespit yapmaya çalışan ekipler, otomobilin ruhsata işli renginin sarı olmadığını ve otomobilin çekme belgeli olduğunu belirledi.
 
Alkol muayenesinden de geçirilen Muhammet Akif T.'nin 1.31 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Sürücü T.'ye alkollü araç kullanmak, çekme belgeli, plakasız ve ruhsat bilgileri farklı otomobil kullanmak, kırmızı ışık ihlali, görev başındaki memura mukavemet, 'Dur' ihtarına uymamak suçlarından yaklaşık 4 bin TL ceza kesildi.
Haber Tarihi: 01 Aralık 2016 Perşembe 12:55Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/alkollu-surucu-polisi-pesine-takti-351491-haber/