Erdal Tosun'dan sonra İstanbul'da yine kaza: 2 ölü

İstanbul Bahçelievler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada bir kişi de şans eseri yara almadan kurtuldu.
İstanbul Bahçelievler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada bir kişi de şans eseri yara almadan kurtuldu.
 
Kaza, Basın Ekspres Yolu, D 100 Karayolu bağlantısı Bakırköy istikametinde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içinde 5 kişi bulunan 34 PE 3504 plakalı aracın sürücüsü Muhammed A., D-100 Karayolu Bakırköy ayrımına geldiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.
 
Bariyerlere çarpan araçta sürücü Muhammed A. ve yan koltukta oturan Eylem I. hayatını kaybederken, Volkan S. ve Saadet S. de yaralandı. Sinem K. ise kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.
 
Yoldan geçen sürücüler yardıma koşarken kazayı polis, itfiaye ve sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri araç içerisinde bulunan yaralılara müdahale ettti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, itfaiye ekipleri de sağlık görevlilerine yardım etti.
 
Sağlık görevlileri kaza sonrası Muhammed A. ve Eylem I.'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar Volkan S. ve Saadet S.'yi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri araç içinde sıkışarak hayatını kaybeden iki kişiyi çıkarmak için uzun süre uğraştı.
 
 
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrası araçtan çıkartılan cenazeler olay yerinde bekleyen cenaze aracı ile Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırdı.
 
POLİS KAZAYI İZLEMEK İÇİN DURAN SÜRÜCÜLERİ UYARDI
 
Kaza sonrası Basın Ekspres yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Yoldan geçen bazı meraklı sürücüler araçlarından inerek cep telefonlarıyla kazayı görüntüledi. Bu sırada polis ekipleri de vatandaşlara başka bir kaza olmaması için uyarıda bulundu. Ayrıca polis ekipleri D-100 Karayolu ayrımını bir süreliğine araç geçişine kapatarak çalışma yaptı. Kaza yapan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Karayolu ekiplerinin yolda temizleme çalışması yapmasının ardından kapanan yol tekrar araç geçişine açıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA
Haber Tarihi: 02 Aralık 2016 Cuma 08:09Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/erdal-tosundan-sonra-istanbulda-yine-kaza-2-olu-351557-haber/