Mutluluğun Sembolü; Altın ve Gümüş Alyans

Düğün, nişan ve söz merasimlerinde çiftlerin birliliğini sembolleyen alyanslar günümüzde bir çok ülkede gelenek haline gelmiştir.
Düğün, nişan ve söz merasimlerinde çiftlerin birliliğini sembolleyen alyanslar günümüzde bir çok ülkede gelenek haline gelmiştir. Parmakta alyansın bulunması sahipliliği hatırlattığı gibi geniş bir kültüre ve kavrama sahiptir diyebiliriz. Evlilik yolunda çiftlerin mutluluğunu sembolleyecek alyans modelleri günümüzde daha çok  altın ve gümüş maddesinden yapılanları tercih etmektedirler. 
 
Altın alyansların fiyatlarının pahalı olması ve tasarım olarak gümüş maddesine göre daha az seçenek sunması genellikle çiftleri gümüş alyans almaya yöneltmektedir.
 
Ekonomik ve bir çok tasarım seçeneği sunan gümüş alyans modelleri çiftlerin yanı sıra günümüzde sevgililerinde en çok tercih ettiği yüzük modelidir.
 
Gümüş Alyans Seçimi
 
Çiftlerin mutluluğunu ve bağlılığını yansıtacak olan alyanslar çiftleri satın alma konusunda da oldukça zorlamaktadır. Bunun sebepleri ise birbirinden farklı ve güzel tasarıma sahip olan modellerden kaynaklanmaktadır. Kararsız kalma neticesinde çiftler genellikle alyanslar arasında seçim yaparken oldukça zorlanabilmektedirler. Bizlerde çiftlerin zorlanmaması ve kolay tercih yapabilmesi için bazı ipuçlarını vermek istedik;
 
Tasarımı ve kalitesi hiç eskimeyen klasik altın veya gümüş alyans modelleri günümüzde popülerliğini korumaktadır. Sıklıkla rastlanılan klasik sade alyans modelleri ilk tercihiniz olabilir.
 
Klasik ve sade tasarım yerine daha şık bir alyans almak istiyorsanız sizlere kalp tasarımlı ve isim yazılı zirkon taşlı modelleri önermekteyiz. Zirkon taşlı alyansların yanı sıra kazaz modelleri de günümüzde en fazla tercih edilen alyanslar arasındadır. Ayrıca şık tasarımıyla da oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz.
 
Gümüşün Güvenilir Adresi Takıhan
Gümüş alyans, gümüş yüzük, gümüş kolye, kehribar ve oltu tesbih ürünleriyle siz takı severlere en kapsamlı hizmet sunan Takıhan firması edindiği başarı ve müşteri memnuniyeti ile sektöründe lider firmalar arasında yer almaktadır.
 
Çiftlerin, kombinlerin ve tarzını yansıtmak isteyenlerin adresi Takıhan: gelişmiş e-ticaret sistemiyle sizlere yüzlerce ürünü anında kargolamanızıda sunmaktadır. Ayrıca hediyelik ürünleriyle özel günlerde de sevdiklerinize unutulmaz hediyeler almak için sizleri Takıhan'ın web adresine davet ediyoruz!
 
Daha detaylı bilgi için : www.takihan.com
Haber Tarihi: 02 Aralık 2016 Cuma 09:43Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mutlulugun-sembolu-altin-ve-gumus-alyans-351586-haber/