Asla Modası Geçmeyecek Kadın Giyim Kombinleri

Yıllar geçse de bazı bayan giyim kombinlerinin modası asla geçmiyor. Elbise-ayakkabı veya pantolon-ceket eşleştirmelerinden birbirine en çok yakışan ve her zaman şık kalabilenleri sizin için sıraladık. İşte dolabınızda acil durumlar için saklayabileceğiniz en kullanışlı kadın giyim kombinleri

Yıllar geçse de bazı bayan giyim kombinlerinin modası asla geçmiyor. Elbise-ayakkabı veya pantolon-ceket eşleştirmelerinden birbirine en çok yakışan ve her zaman şık kalabilenleri sizin için sıraladık. İşte dolabınızda acil durumlar için saklayabileceğiniz en kullanışlı kadın giyim kombinleri…   

Kot pantolon – Blazer ceket


 

Asla vazgeçilemeyen jean’leri farklı kombinler yaparak her gün, rahatlıkla kullanmak mümkün. Gündelik kullanımlarda boru paça boyfriend jean’ler ile siyah blazer’lar birbirine çok yakışıyor. İş hayatında veya özel davetlerde bile kot pantolonunuzu uyumlu bir renkte blazer ile giyebilirsiniz.

-

Siyah elbise – Stiletto

Acil durumlar için her kadının dolabında bir adet düz siyah elbise ve stiletto vardır, çünkü bu kombinle modadan bağımsız olarak her zaman şık görünebilirsiniz. Aniden katılmanız gereken bir davet için veya diktirdiğiniz abiyede sorun çıkması durumunda siyah elbise ve stiletto ile sade ve şık olun.

-

Deri ceket – Deri bot

Yılların eskitemediği deri ceket ve deri bot kombini her kış ufak değişikliklerle kadın giyim modasında kendine yer bulmayı başarıyor. Sonbahar-kış sezonunun serin günlerinde kıyafet seçiminiz deriden yana olabilir.

-

Kumaş palto – Bootie

Klasik bayan giyim tarzına uyan bootie ve kumaş palto, kışın iş kadınlarının vazgeçilmezlerinden. Hiçbir zaman modası geçmeyen kumaş paltolar ile süet veya deri tercih edeceğiniz topuklu botlar birbirine çok iyi uyum sağlıyor.

-

Tunik – kemer

 

Uzun örgü kazakları ve tunikleri sade kullanmak yerine kalın kemerlerle süsleyebilirsiniz. Üzerinize bol gelen tunikleri bel veya kalçadan kesecek şekilde bir kemerle tamamlayabilir, vücut proporsiyonunuza uygun hale getirebilirsiniz.

-

Mini elbise – Çizme

Havaların serinlemesi kısa elbise ve eteklere engel olmuyor. Mini yün veya triko elbisenizi dizinize kadar çekeceğiniz uzun çizmelerle kombinleyerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Birbirinden güzel kombinler yapıp satın almak için Jimmy Key Online Alışveriş sitesi’ni mutlaka ziyaret edin! 

Haber Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe 17:16Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/asla-modasi-gecmeyecek-kadin-giyim-kombinleri-352833-haber/