Biberon Mama İle Mutlu Anneler Huzurlu Bebekler

Annelerin imdadına yetişen sütleri azken ya da emziremeyecekken bebeklerini doyuran biberon mama ile bebekler daha mutlu ve huzurlu.

Annelerin imdadına yetişen sütleri azken ya da emziremeyecekken bebeklerini doyuran biberon mama ile bebekler daha mutlu ve huzurlu. Her zaman için anne ve bebek sağlığını önceliği haline getiren markalarla bebeğinizin gelişimi ve büyümesi için en ideal olanı seçerek siz de bebeğinizi sağlıkla büyütebilirsiniz.

 

Bebelac Bebek Maması İle Sağlıklı Bebekler

 Emzirmenin yanında kahvaltılık öğününe ya da gece öğününde 6 aydan büyük bebekler için kullanabileceğiniz Bebelac bebek maması ile bebeğinizin büyüme ve gelişiminde katkıda bulunabilir. Bebeğinizin günlük alması gereken çoğu besin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Bebelac ile hem anneler hem de bebekler daha mutlu.

 

Annelerin Kurtarıcısı Göğüs Pedleri

Emziren anneleri sütlerinin akması gibi büyük bir dertten ve çirkin bir görüntüden kurtaran göğüs pedleri ile hem göğüs uçlarınız çatlama ve mikrop kapma gibi etkenlerden daha az etkilenecek hem de akan sütleriniz üzerinizdekilere bulaşmayıp sizi sürekli kıyafet değiştirmekten kurtaracak. www.annedukkan.com da bir tıkla evinize kadar getireceğiniz uygun fiyatlı ürünlerin tadını çıkarın.

Haber Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe 17:24Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/biberon-mama-ile-mutlu-anneler-huzurlu-bebekler-352834-haber/