Bağcılar metro durağında 'Reina saldırganı' alarmı

BAĞCILAR'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında 'Reina Saldırganı' olarak aranan şüpheliyi gördüğünü iddia eden bir kişi durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri metro seferlerini geçici olarak durdurarak çıkan vatandaşları tek tek inceledi.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) ekiplerinden edinilen bilgiye göre, Yenikapı-Kirazlı metro hattında bulunan bir kişiyi Reina'ya saldıran teröristin eşkaline benzeten vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler, metro istasyonlarında Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis, metro seferleri kısa süreli durdurarak duraklarda bulunan kişiler ve boşaltılan metrolardan inen kişileri tek tek inceledi. Polis ekipleri duraklarda bulunan güvenlik kamera görüntülerini de kontrol etti. TEM ekipleri olayla ilgili olarak kimseyi gözaltına almazken, güvenlik tedbirleri devam ediyor.
 
"REİNA'YA SALDIRAN TERÖRİST" ALARMININ YAŞANDIĞI KİRAZLI METRO İSTASYONU AÇILDI
 
Reina'ya saldıran teröriste benzeyen bir kişinin olduğu ihbarı üzerine kapatılan Kirazlı metro istasyonu yeniden açıldı. Aramalar nedeniyle söz konusu istasyon ve metro seferleri durdurulmuştu. İhbarın yapıldığı andan itibaren bölgeye yönlendirilen ve içlerinde özel harekat timlerinin de bulunduğu polis ekiplerini sayısı da düşürüldü.
 
ATATÜRK HAVALİMANI METROSUNDA ÖNLEM
 
Bağcılar Kirazlı Metro durağında "Reina Saldırganı" alarmı verildi. Metro seferleri durduruldu. Polis, Reina'ya saldıran teröristin eşgaline benzer bir kişinin görüldüğü yönündeki ihbar üzerine harekete geçerken Atatürk Havalimanı Metro girişinde de güvenlik önlemleri artırıldı. Polis daha önce başlattığı şüpheli şahıslar üzerinde ki aramalarını da sıklaştırdı. Bazı noktalara da özel Harekat polisleri de metro girişine konuşlandı.
Haber Tarihi: 11 Ocak 2017 Çarşamba 16:26Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bagcilar-metro-duraginda-reina-saldirgani-alarmi-355175-haber/