Başbakan Cenevre'ye gitmiyor, Ankara'da önemli işleri var !

Başbakan Yıldırım’ın Cenevre’de Kıbrıs müzakerelerinin seyrini belirleyecek görüşmelerin son gününe katılması planlanıyordu. Yıldırım’ın, yakın çevresine Cenevre’ye gidilmesi ihtimaline karşın hazırlık yapılması için talimat verdiği de iddia edilmişti.
Başbakan Yıldırım’ın Cenevre’de Kıbrıs müzakerelerinin seyrini belirleyecek görüşmelerin son gününe katılması planlanıyordu. Yıldırım’ın, yakın çevresine Cenevre’ye gidilmesi ihtimaline karşın hazırlık yapılması için talimat verdiği de iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Meclis’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Cenevre’ye gitmeyeceğini ifade etti. Yıldırım, “Yok, buradaki işimiz hepsinden daha önemli” diye konuştu. 
 
İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore’un Twitter’dan, “Kıbrıs için önemli bir aşamaya vardık. Barış için müşterek çabalarımız hayırlı olsun” mesajını paylaşması da dikkat çekti.
Haber Tarihi: 13 Ocak 2017 Cuma 00:13Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/basbakan-cenevreye-gitmiyor-ankarada-onemli-isleri-var-355319-haber/