Adana'da huzur operasyonu sürüyor

Adana'da polisin sürdürdüğü huzur operasyonunda aranan 3 kişi yakalandı, tescil kaydı bulunmayan 2 motosiklete el konuldu.
Asayiş, Terör ve Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler, uzun zamandan beri sürdürülen 'huzur' uygulamasını merkez Seyhan İlçesi'nin Şehitlik Caddesi'nde gerçekleştirdi. Halkın güvenliği ve huzurunu sağlamak amacıyla başlatılan uygulamaya yaklaşık 150 polis katıldı. Özel Harekat timlerinin de destek verdiği uygulamada, Şehit Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edildi, kahvehane, kafe ve internet kafeler tek tek arandı. Şüpheli görülen şahısların Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusunu yapan ekipler, otomobil, minibüs ve kamyonetleri de inceledi. Kamyonetlerin kasaları, araçların bagaj ve koltuk altlarına karar arayan ekipler, motorlarına bile baktı. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren uygulamasında tescil kaydı bulunmayan 2 motosiklet trafikten men edildi, 3 kişi gözaltına alındı.
Haber Tarihi: 13 Ocak 2017 Cuma 14:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/adanada-huzur-operasyonu-suruyor-355364-haber/