Mersin'de kar keyfi

MERSİN’de Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Torosların eteğinden kent merkezine getirilen kar 7’nden 70’e herkesin eğlencesi oldu.
Büyükşehir Belediyesi kentin yüksek kesimlerinden merkez Yenişehir İlçesi’nde bulunan Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne 2 kamyon, kent merkezi olarak bilinen Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki hizmet binası civarına da 5 kamyon kar getirdi. Araçların karı dökmesinin ardından engelliler öğretmenleri eşliğinde gönüllerince eğlendi. Kardan adam yapan engelliler bununla kalmayıp aynı zamanda da kartopu oynamanın keyfini çıkarttı. 
 
Kent merkezinde ise belediye hizmet binasının bulunduğu Atatürk Caddesi’ndeki kar da 7’nden 70’e herkesin eğlencesi oldu. Olası yaralamalara karşı bir ambulansında hazır bekletilen eğlence sırasında özellikle gençler karın tadını çıkarttı. Yetişkinlerinde de dahil olduğu eğlence sırasında birbirlerine kartopu adan gençler, kardan adam yapmayı da ihmal etmedi. Eğlence sırasında küçük yaralanmalarda yaşanırken yaklaşık 15 dereceyi bulan bahardan kalma güneşli havada kar kısa sürede eridi.
Haber Tarihi: 13 Ocak 2017 Cuma 14:43Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mersinde-kar-keyfi-355369-haber/