Dedesinin kucağında şehit babasını bekledi

ADANA'da şehit cenazesi için düzenlenecek törene giden motosikletli Yunus timinin kaza yapması sonucu, 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.
ADANA'da şehit cenazesi için düzenlenecek törene giden motosikletli Yunus timinin kaza yapması sonucu, 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.
 
Kaza, saat 08.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Polis memuru Fırat Ulaş yönetimindeki 1 A 29623 plakalı motosiklet, dün Hatay'ın Amanos Dağları'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Salih Kayan'ın cenaze konvoyuna katılmak için yola çıktı. Ancak Fuzuli Caddesi'nde kaldırıma çarpıp yaklaşık 12 metre sürüklenen motosikleti kullanan polis Fırat Ulaş ile arkasında oturan polis Gökhan Vuruş yaralandı.
 
Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polislerden Fırat Ulaş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer polis Vuruş'un tedavi ise sürüyor.
 
DEDESİNİN KUCAĞINDA ŞEHİT BABASINI BEKLEDİ
 
Şehit polis 31 yaşındaki Fırat Ulaş, törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin 4 yaşındaki oğlu Mehmet Efe ise dedesinin kucağında tabutun başında bekledi.
 
Evli ve 1 çocuk babası şehit polis için Adana Valiliği bahçesinde tören düzenlendi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ile çok sayıda bürokrat, asker ve polis ile vatandaşın katıldığı törende, şehit yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. 
 
Şehidin eşi Fatma Nur Ulaş ile diğer yakınlarını, görevli polisler teselli etmeye çalıştı. Tören sırasında şehidin oğlu Mehmet Efe Ulaş, dedesi Mehmet Önal'ın kucağında tabutun başında bekledi. Babasının çerçeveletilen fotoğrafına ve tabuta bakan Mehmet Efe, herkesi duygulandırdı. Adana İl Müftüsü Hasan Çınar'ın dua okuduğu törenin ardından şehit yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
Gökhan KESKİNCİ- Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, (DHA)
Haber Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba 17:23Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/dedesinin-kucaginda-sehit-babasini-bekledi-358060-haber/