O fotoğrafa açıklama

Amerika'da yapılan New York moda haftasında çok konuşulan Hakan Akkaya ile öpüşme fotoğrafına açıklık getiren Çağla Şıkel, "O sırada yanaktan öpüşecektik öyle denk geldi" dedi
Manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan modacı Hakan Akkaya ile öpüşme fotoğrafına Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programında açıklık getirdi.
 
KENDİNİ ALIŞVERİŞE VURDU
 
New York moda haftasında podyumda boy gösteren Çağla Şıkel defile sonrası New York sokaklarında stres attı. Şıkel kendisi için değil ama çocukları için alışveriş yaptığını dile getirdi.
 
 
"YANAKTAN ÖPÜŞECEKTİK, ÖYLE DENK GELDİ"
 
Çağla Şıkel moda haftasına damga vuran olay fotoğraf hakkında da açıklama yaptı.
 
Çağla Şıkel,  Hakan Akkaya ile öpüşme fotoğrafına "Yanlış denk geldik. O sırada yanaktan öpüşecektik öyle denk geldi. Bunun konuşulması çok enteresan. Bu kadar bir başarı elde ettikten sonra sadece o fotoğrafın konuşulması enteresan. Herkes istediği yorumu yapabilir. Herkesin kendi bakış açısıdır. Defiledeki başarıyı görmek isteyen onu görür, öpüştüğümüzü görmek isteyen onu görebilir yani. Sıkıntı yok" dedi.
Haber Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba 21:46Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/o-fotografa-aciklama-358100-haber/