Audi Q5 İncelemesi

Otomobil sektörünün öncülerinden olan Audi her sene olduğu gibi bu sene de çok başarılı bir yılı geride bıraktı, Audi bu yılda da iyi ilerleyişini devam ettirecek gibi duruyor.

Otomobil sektörünün öncülerinden olan Audi her sene olduğu gibi bu sene de çok başarılı bir yılı geride bıraktı, Audi bu yılda da iyi ilerleyişini devam ettirecek gibi duruyor.  Audi, 2017 yılı içerisinde yeni aracı Audi Q5’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Quattro dört çekişli sürüş sistemi Audi’nin bu modelin de kendine yer buldu. Yüksek verimli motorlar, havalı süspansiyon ve amortisör kontrolü Audi Multimedya ve sürüş yardımı gibi özellikler, otomobille birlikte kullanıcıya sunuluyor.
 

 Otomobil dünyası her sene gittikçe gelişmeye devam ediyor. Audi de bu gelişmelere ayak uydurmayı başarabilmiş gözüküyor. Audi Q5 yolcu kapasitesini  5 yolcuya kadar genişletmiş durumda. Audi’nin ayrıca Q5 modelinde tablet ekran teknolojisi de kullanılıyor. Bu tablet 8.3 inçlik ekran büyüklüğünde ve görüntü kalitesi oldukça yüksek. Audi MMI alt yapısına sahip bu ekranın kontrolü orta kısımda bulunan MMI touch özelliği sayesinde sağlanıyor. Yeni Audi Q5 modelinde eskiye göre birkaç değişikli daha yapılmış bulunmakta. Bagaj hacminde 540 litrelik alan 610 litreye yükselmiş durumda. Ayrıca Audi Q5 önceki sürümlerine göre 90 kilogram kadar daha hafiflemiş durumda araçta 4 farklı dizel ve 1 benzinli ünite seçenekleri de sunuluyor. Bunlar 2.0 litrelik TDI ünite içerisinde 153 ps , 160 ps , 190 ps olarak belirlenmiş durumda. Audi bunları yetersiz bulan müşterileri için bir de 3.0 litre V6 TDI seçeneğini de ortaya koymuş durumda. Ayrıca diğer modelleri için Audi 6 ileri düz vites ve otomatik şanzıman gibi seçenekleri de sunmuş.    
     

Audi Servisleri
 

Audi’nin Türkiye genelinde pek çok farklı ilde servisleri bulunmaktadır.  Audi Servisi de Audi’nin servisinden birisi servis konusunda verdikleri iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti konusunda ki başarısı nedeniyle Audi’nin önde gelen servislerinden olmayı hak ediyor.  

Haber Tarihi: 05 Mart 2017 Pazar 09:06Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/audi-q5-incelemesi-360127-haber/