Beyoğlu'nda yangın faciası: 3 çocuk öldü

Beyoğlu Tarlabaşı'nda bir evde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 3 çocuk öldü.
Beyoğlu Tarlabaşı'nda dört katlı binanın çatı katında çıkan yangında 3 çocuk hayatını kaybetti.
Yangın Beyoğlu Gülfidan Sokak üzerinde saat 11.00 sıralarında 4 katlı binanın çatı katında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangını kontrol altına aldıktan sonra daireye giren itfaiye aynı odada İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) 'in cansız bedenlerini buldu. Olayı duyarak eve gelen inşaat işçisi baba Ramazan Şahin ve aile bireyleri siniz krizi geçirdi.
 
BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
 
İnşaat işçisi Baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu öğrenirken ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi.
 
Yangının olduğu daireye girmeye çalışan yakınları, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. 3 küçük kardeşin cenazeleri incelemenin ardından evden çıkarılarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
DEMİRCAN: BABALARI İŞE GİTMİŞ, ANNELERİ MARDİN'DE
 
Olay yerine gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Başımız sağolsun. Gerçekten üzüntü verici bir durum. Üç yavrumuz burada hayatını kaybetti. Çekme katlı bir apartman dairesi. Babaları işe gitmiş, anneleri Mardin'de. Kardeşleri de işe gitmiş. Sabah çocukları katı yakıtla çalışan sobanın bulunduğu bir odaya kilitli olarak bırakılmış. Muhtemelen sobadan çıkan alevler yorganları yakıyor. Alevler tüm daireyi sarınca çocuklar vefat ediyor. Ailenin acısını paylaşıyorum. Başımız sağolsun" dedi.
Haber Tarihi: 18 Mart 2017 Cumartesi 12:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/beyoglunda-yangin-faciasi-3-cocuk-oldu-360375-haber/