Chia Tohumunun Faydaları Nelerdir?

Chia (Çiya) tohumu, Güney Amerika, Arjantin, Bolivya ve Meksika gibi ülkelerde yetişen, köken olarak Mısır ve Mayalılara kadar uzanan, zengin besin değerine sahiptir.

Chia (Çiya) tohumu, Güney Amerika, Arjantin, Bolivya ve Meksika gibi ülkelerde yetişen, köken olarak Mısır ve Mayalılara kadar uzanan, zengin besin değerine sahiptir. Omega 3 oranı, lif kaynağı ve doymuş yağ oranıyla yüksek protein içermesi Chia tohumunu değerli hale getiriyor.

Chia tohumunun faydaları şöyledir;

 

 

Chia Tohumu Nasıl Satın Alınır?

Chia tohumu keskin bir tada ve kokuya sahip olmadığından her türlü besin ve içecek ile kolayca karıştırılarak, eklendiği tarifin tadını bozmadan tüketilebiliyor. Bu yönüyle sağlıklı bir beslenmenin önünü açan Chia tohumu, düzenli tüketildiğinde vücudun ihtiyaç duyduğu birçok mineral ve vitamini sağlıyor.

Chia tohumu satın almak için aktarlardan, bakliyatçılardan ve internet üzerinden alışveriş yapılabilir. Chia tohumu siparişi veren kişiler için kısa sürede teslimat yapıyoruz. Zengin bir besin değeri olan Chia tohumu; çocuklar, sporcular, yetişkinler ve kadın – erkek ayrımı yapmadan herkesin tüketmesi son derece faydalıdır. Bu besinden yararlanmak, sağlıklı bir beslenme düzenine kavuşmak, çocuklarınızın sağlıklı gelişimini desteklemek için Chia tohumu sipariş ederek, kısa sürede ürünü teslim alabilirsiniz. Chia tohumu sipariş etmek için tıklayabilirsiniz.

Haber Tarihi: 25 Mart 2017 Cumartesi 14:36Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/chia-tohumunun-faydalari-nelerdir-360869-haber/