Birbirinden Şık Çocuk Giyim Ürünleri ile Çocuk Modasını Keşfedin

Birbirinden şık alternatiflerle renklenen çocuk giyim ürünleri hem kız hem de erkek çocuklar için özel olarak tasarlanıyor. Çocuk kıyafetleri trend parçalarla yetişkin kıyafetleri ile yarışıyor.

Birbirinden şık alternatiflerle renklenen çocuk giyim ürünleri hem kız hem de erkek çocuklar için özel olarak tasarlanıyor. Çocuk kıyafetleri trend parçalarla yetişkin kıyafetleri ile yarışıyor.
 

Erkek ve kız çocuk giyim ürünleri, sezon modası detayları çocuk kıyafetlerine taşıyor. Aksesuarlarla süslenen, canlı renklerin yanı sıra pastel alternatiflerin de öne çıktığı çocuk kıyafetlerinde volanlı kesimler, İspanyol paça ve kollar, slogan baskılar, bohem çizgiler yer alıyor.
 

2017 Çocuk Giyim Modası
 

2017 çocuk modasında yelekler dikkat çeken parçalar arasında bulunuyor. Erkek çocuk kıyafetleri; yelek, jean ve papyon gibi parçalar ile hareketlenirken kız çocuk kıyafetlerinde; şapkalar, güneş gözlükleri, volanlı kesimler öne çıkıyor. Pembe ve mavi gibi cinsiyetle özdeşleştirilen renklerden sıyrılan sezon modasında pembe renk hem kız hem de erkek kıyafetlerini neşelendiriyor. Pastel renkler de moda trendleri arasında öne çıkıyor. Sloganlı tişört ve gömlekler, İspanyol kol ve paçalarla tamamlanıyor. Kesik paça tasarımları yetişkin modelleri için olduğu gibi çocuk giyim için de trend oluştururken düşük omuzlu bluzlar, ince trençkotlar çocukların günlük stilinde yer alıyor.
 

23 Nisan Coşkusunu Kıyafetlere Taşıyın
 

Çocuk modasının gözde parçaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da çocuklara hediye olarak seçilebiliyor. Alınan çocuk giyim ürününün paketine bu özel günün hatırasını taşıyan bir not, sticker eklenerek hatıralar ölümsüzleşiyor. Çocukların stilini renklendirecek aksesuarlar da giyim ürünlerinin yanına eklenebiliyor. Baharda kullanılan renkli yağmurluklar, deri ve denim montlar da çocuklar için hem kullanışlı hem de şık hediyeler olabiliyor. Siz de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları mutlu edecek hediyeler alabilir, onlara çocuk giyim ürünleri ile sevimli ve hoş armağanlar verebilirsiniz!

Haber Tarihi: 21 Nisan 2017 Cuma 12:47Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/birbirinden-sik-cocuk-giyim-urunleri-ile-cocuk-modasini-kesfedin-362821-haber/