İstanbul’un En yoğun İlçesi Bağcılar’da Halı Yıkama Hizmeti

Profesyonel halı yıkama firmaları artık İstanbul’un her noktasına hizmet vermeye başlarken Bağcılar da en fazla talep gelen ilçelerden birisi oluyor.

Profesyonel halı yıkama firmaları artık İstanbul’un her noktasına hizmet vermeye başlarken Bağcılar da en fazla talep gelen ilçelerden birisi oluyor.

Avrupa yakasında yer alan Bağcılar, yoğunluk bakımından İstanbul’da zirvede yer alırken küçük bir yüzölçümü olmasına rağmen 750 bini aşan bir nüfusu ile gelişmeye devam ediyor. Bu yoğunluk genel olarak küçük bir alanda talebin yüksek olmasına sebep olurken her sektörde en iyi firmalar kurularak hizmet vermeye başlıyor. Bağcılar halı yıkama sektöründe de firmamız kurulduğu dönemden beri özgün ve kaliteli bir hizmet sunarken her sene ilçe içerisindeki müşteri sayısını da arttırmayı başarıyor.
 

Evlerimizde yer alan halıları sürekli olarak kirlenirken belirli dönemlerde en iyi kalite ile birlikte yıkanma ihtiyacı duyuyor. Bu aşamada eğer halılar düzenli bir biçimde yıkanmadığı takdirde kirler halının alt kısımlarında birikerek çok ciddi biçimde kötü bir koku yayılmasına ve halıların renginde belirli sürelerde değişimlere sebep oluyor. Bu durumları yaşamamak adına kişilerin halılarını yıkama firmalarına teslim etmeleri gerekirken kendi imkânlarıyla yaptıkları yıkamaların sonuç vermediğini rahatlıkla görebiliyorlar. Kendileri halı yıkama işlemlerini gerçekleştiren kişiler yalnızca halının üst kısmının belirli bir bölgesini temizleyebilirken bu geçici bir çözüm oluyor. Buna karşın Bağcılar halı yıkamafirmamız ile görüşerek halı yıkama isteklerini dile getiren kişiler tamamen temizlenmiş ve muhteşem bir hale gelmiş halılarını bizden alıyorlar.
 

Halılarını yıkatmak isteyen kişiler bizlerle irtibata geçtikleri gün içerisinde halı yıkama firmamızın çalışanları araçları ile birlikte adreslere gelerek halıları teslim alıyor. Bu aşamada müşterilerimizin halıları rulo haline getirmesi yeterli oluyor. Bunun sonrasında tüm taşıma işlemlerini firmamız gerçekleştirirken bunun için ekstra bir ücret de talep edilmiyor. Birkaç dakika içerisinde tüm halılarının araçlara taşınırken sonrasında hem sizlerin hem de bizlerin elinde bulunacak olan fişler sizlere teslim ediliyor. Bu fişlerde kaç adet halının teslim alındığı yazarken her iki tarafın da hata yapmaması sağlanıyor. Bunun sonrasında da ekipler hemen halıları Bağcılar halı yıkama merkezimize getirerek çalışmalara başlıyor.
 

Yıkama işlemlerinde firmamız doğal yollarla elde edilen temizlik ürünlerini kullanırken bu temizlik ürünlerini Avrupa’dan ithal olarak alıyor. Bunun sayesinde halıların tüyleri ve diğer kısımları hiçbir zarar görmeden tamamen temizlenebiliyor. Özel makineler ile temizlik işlemi yapılırken kirlerin tamamen ortadan kaldırılması sağlanıyor. Bilindiği üzere halıların yıkanma aşaması kadar kurutulma aşaması da son derece yüksek öneme sahip oluyor. Bu aşamada firmamız özel kurutma kısımlarında halıları en kısa sürede kuruturken herhangi bir koku oluşmasının da önüne geçiliyor. Bağcılar halı yıkamafirmamız tarafından temizlenen halılarda muhteşem bir koku olurken sizlere teslim edildikten sonra bu güzel koku tüm evinize yayılıyor. Bunun sonrasında da halılar uzun süre sorunsuz bir biçimde kullanılabiliyor.

Daha fazlasını http://www.bagcilarhaliyikama.com adresinde bulabilirsiniz.

Haber Tarihi: 08 Mayıs 2017 Pazartesi 14:33Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/istanbulun-en-yogun-ilcesi-bagcilarda-hali-yikama-hizmeti-364091-haber/