500 lira bağış yaptı, mevlit okuttu, yargılanmaktan kurtuldu

HATAY'da yaralama iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan şüpheli Şerif K., şikayetçinin 15 Temmuz şehitlerinin aileleri için 500 lira bağış ve mevlit okutma şartını yerine getirince, uzlaşma sağlandı.
 
 
Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'ndeki Uzlaştırma Bürosu, 'taksirle yaralama' suçu nedeniyle soruşturma yürütülen bir dosyayı, müşteki ile şüpheli arasında ortak noktayı bularak mahkemeye gitmeden sonlandırmayı başardı. Açılan soruşturma dosyasında, mağdur Rasim E. uzlaşma kapsamında şüpheli Şerif K.'den tedavi giderleri olarak 2 bin lira, 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle Başbakanlık tarafından 15 Temmuz şehitlerinin ailesi için açılan hesaba 500 lira yatırılmasını istedi. Ayrıca 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerin ruhuna  da TOKİ Camisi'nde mevlit okutulmasını istedi.
 
Şüpheli Şerif K. müştekinin isteklerini yerine getirirken, tüm şehitlerin ruhuna TOKİ Camisi'nde mevlit okutarak, cami cemaatine de lokum dağıttı. Bu sayede soruşturma dosyası mahkemeye ulaşmadan çözüldü.
Haber Tarihi: 10 Temmuz 2017 Pazartesi 17:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/500-lira-bagis-yapti-mevlit-okuttu-yargilanmaktan-kurtuldu-368793-haber/