Mutluluk Çubuğu Nedir? - Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Kimlere Yapılmaz?

Mutluluk Çubuğu Nedir? Sorusu ile ilgili olarakreksiyon sorunu yaşayan erkeklerde ameliyatla takılan protez türüne tıp dünyasında mutluluk çubuğu deniliyor.

Mutluluk Çubuğu Nedir? Sorusu ile ilgili olarakreksiyon sorunu yaşayan erkeklerde ameliyatla takılan protez türüne tıp dünyasında mutluluk çubuğu deniliyor. Cinsel ilişki sırasında sertleşme ya da herhangi bir sorun yaşayanlara cerrahi müdahale ile takılmaktadır. Mutluluk çubuğu ameliyatından önce bireylerin yaşına ve psikolojik durumu göz önünde bulundurularak uygun tedavi ile müdahale yapılmaktadır. Uzmanlara göre bilinmesi gereken en önemli husus mutluluk çubuğu nedir işlevi ile ilgilidir. Kişilerin cinsel gücünü arttırıcı özelliğe sahip olduğu için tedavisinde de oldukça hassas davranılması gerekir. Cinsel ilişki sırasında sertleşme konusunda yardımcı olmaktadır. Bireylerde cinsel ilişkiye girme isteği ise tamamen psikolojiye bağlı olduğu için, bu ayrıntıyı tüm hastaların bilmesi de çok önemli bir ayrıntıdır. Uzmanlar ise mutluluk çubuğu nedir ameliyatı ile ilgili çoğu hastaların bilinçsiz olduğunu söylemektedirler. Çoğu bireyler cinsel ilişki isteğini ve ereksiyonu artırmak için mutluluk çubuğu ameliyatı olmak istediklerini dile getiren uzmanlar, mutluluk çubuğunun böyle bir görevinin olmadığını dile getirmektedir.
 

Mutluluk Çubuğu Ameliyatını Kimler Olmalı?
 

mutluluk cubugu nedir

Erkeklere uygulanan ve mutluluk çubuğu nedir ile tabir edilen takma protezler çeşitli hastalıklar nedeni ile damar dolaşımını engelleyen ya da penis bölgesinde kan dolaşımı olmama sorunu ve sertleşme sorunu yaşayan bireylere takılmaktadır. Cinsel ilişki konusunda istekli olmasına rağmen sertleşme sorunu yaşayan bireyler ise fizyolojik sebeplerden dolayı zaman zaman sertleşme problemi yaşamaktadırlar. Tıpta bu gibi problemlere protez ile destek verilmektedir. Mutluluk çubuğu nedir taktırmak isteyenlerin 70 yaşını geçmemesi gerekmektedir. 70 yaş ve üzerindeki bireylerde çeşitli komplikasyonlara neden olduğu için uygulanması uygun görülmemektedir.
 

 

Mutluluk Çubuğu Çeşitleri Nelerdir?
 

Cerrahi bir müdahale ile takılan mutluluk çubuğu nasıl çalışılır pompalı şişirilebilir ve eğilip bükülebilen olmak üzere iki türlüdür. Hastaya hangi tür mutluluk çubuğu takılıp takılmayacağı tamamen hastanın isteğine göre ve uzman doktorun tavsiyesine göre belirlenir. Eşlerin bu konu ile ilgili fikirleri de göz önünde bulundurulmaktadır. Mutluluk çubuğunun iki türünün avantajı ve dezavantajı bulunmaktadır. Örneğin; şişirilebilir mutluluk çubuğu nedir  fizyolojik yönden uygun olsa da mekanik arızalar çıkarabilmektedir. Eğilip bükülen mutluluk çubuğu ise fizyolojik olarak uygun olmasa da kesinlikle hiçbir şekilde anıza çıkarmamaktadır. Bu yüzden hangi tür protez kullanmak tamamen hastanın kendisi ve eşinin tercihine kalmaktadır. Özellikle eşin rızası son derece önemli bir konudur.
 

Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Kimlere Yapılmaz?
 

Özellikle alerjik sorunu olan bireylere mutluluk çubuğu nedir ameliyatı tavsiye edilmemektedir. Bunun nedeni ise vücut dışarıdan gelen yabancı maddeyi reddettiğinden dolayı protezi de pek kabul etmez. Bunun dışından idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar da pek fazla yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için http://www.mutlulukcubugu.com/mutluluk-cubugu-nedir adresinden yararlanabilirsiniz.

Haber Tarihi: 10 Ağustos 2017 Perşembe 13:25Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mutluluk-cubugu-nedir-mutluluk-cubugu-ameliyati-kimlere-yapilmaz-370959-haber/