Bayan Gömlek

Yaz kış demeden sevilerek kullanılan bayan gömlek modelleri ile tarzınızı yansıtmak çok kolay. Gömlek deyince akla belirli bir kalıp gelse de aslında gömlek çeşitleri sınırsızdır.

Yaz kış demeden sevilerek kullanılan bayan gömlek modelleri ile tarzınızı yansıtmak çok kolay. Gömlek deyince akla belirli bir kalıp gelse de aslında gömlek çeşitleri sınırsızdır. Düğmeli-düğmesiz, sivri yaka- bisiklet yaka ya da diğer tüm detaylar gömlekleri birbirinden farklı kılan ayrıntılardır. Bir kadının dolabında beyaz gömleğin bin bir çeşidine rastlamak mümkündür.
 

Düğmeli Gömlekler
 

Klasik gömlek modeli düğmeli ve yakalı olanlar olsa da günlük giyim için bu kalıp bir hayli genişledi diyebiliriz. hakim yaka ya da bisiklet yaka gömlekler günlük giyime çok uyum sağlayan modellerden. Ayrıca günlük gömlek deyince cepler olmazsa olmaz denilebilir. Cep sayesinde spor ve dinamik bir görünüm yakalayabilirsiniz.
 

Sıfır Kollu Gömlekler
 

Yaz aylarında en çok tercih edilen bayan gömlek çeşidi sıfır kollu olanıdır. Hem serin tutması ve havadar olması ile hem de belinde bulunan detaylar sayesinde göbek dekoltesine imkan vermesi ile sıfır kollu gömlekler sevilerek giyiliyor. Siz de böyle bir gömleğiniz olsun isterseniz https://shop.ltbjeans.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haber Tarihi: 10 Ağustos 2017 Perşembe 19:31Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bayan-gomlek-370973-haber/