Eskişehir halkının tercihi

Anadolu Gazetesi, Eskişehir kentinin en iyi haber sitesi olma iddiasını sürdürüyor

Anadolu Gazetesi, Eskişehir kentinin en iyi haber sitesi olma iddiasını sürdürüyor


Kurulduğu 2004 yılından bu yana Eskişehir ilinde yerel habercilik yapan ve Eskişehirlilere en doğru haberi, en hızlı ulaştırmayı hedefleyen Eskişehir Anadolu Gazetesi, kent halkının da bir numaralı haber kaynağına dönüşmüş durumda.
 

Eskişehir haberi ve gelişmeleri denildiğinde akla ilk gelen haber kuruluşu olma iddiasından asla vazgeçmeyen Anadolu Gazetesi, alanındaki liderliğini sürekli yenilediği yatırımları ve değişmeyen kaliteli habercilik anlayışı ile pekiştiriyor.
 

İçeriği dopdolu
 

Eskişehir kent gündemi, siyaset, Eskişehir cemiyet hayatının takip edildiği magazin haberlerinin yanı sıra, Eskişehir ilinin göz bebeği haline gelen Kırmızı Şimşekler, nam-ı diğer Eskişehirspor da, Anadolu Gazetesi'nin sayfaları arasında özel bir yere sahip.
 

Kentin futbol takımı, sadece yeni yapılan stadıyla değil, taraftarlarının yıllardır değişmeyen Es Es sevgisiyle de Türkiye futbol tarihinin önemli ekiplerinden olma özelliğini sürdürüyor.
 

Anadolu Gazetesi de, kentin sembolü haline gelen Kırmızı Siyahlı takımla ilgili tüm gelişmelere, son dakika haberlerine geniş yer ayırıyor.
 

Her sabah yenileniyor!
 

Her sabah yeni haberleri ve ilgi çekici içeriği ile satışa sunulan gazetenin basılı hali binlerce okura ulaşırken, Anadolu Gazetesi'nin internet sitesi www.anadolugazetesi.com da bir ay içerisinde bir milyonun üzerinde sayfa görüntüleme rakamlarına ulaşıyor.
 

Facebook üzerinden de okurlarıyla buluşan gazetenin takipçi sayısı 20 bine ulaşmışken, okurlarının ilgisi sadece Facebook ile de sınırlı değil. YouTube ve Twitter'da da hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan Anadolu Gazetesi, tüm bu kanalları kullanarak okurlarına son dakika haberlerini iletmeyi sürdürüyor.
 

Sadece haber
 

Gün içerisinde sürekli güncellenen içeriği ve Türkiye ile Dünya gündemini de takip eden AnadoluGazetesi.com, sadece Eskişehir haberleri sunan bir yerel gazete olmayı değil, okurlarının gün içerisindeki tüm haber ihtiyacını karşılayan kapsamlı bir haber portalı olma hedefinde.
 

Türkiye'nin en önemli haber kaynakları olan Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı ile anlaşması bulunan, son dakika haberleri için bu iki saygın ajanstan destek alan Anadolu Gazetesi, Es Grup'un da gücüyle sadece yazılı habercilikte değil, görsel ve video haberlerde de oldukça iddialı bir konumda.
 

AnadoluGazetesi.com, Eskişehir halkının ve Eskişehirspor taraftarlarının tek haber kaynağı olma iddiasını sürdürecek

Haber Tarihi: 05 Eylül 2017 Salı 09:52Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/eskisehir-halkinin-tercihi-372620-haber/