Lucescu galibiyetin şifrelerini açıkladı

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu maçtan sonra, "Çok iyi bir takıma karşı çok büyük bir galibiyet oldu. Çok zekice ve organize oynayarak güzel bir galibiyet elde ettik" dedi.
“Çok iyi bir takım karşısında çok büyük bir galibiyet oldu. Zekice ve organize oynayarak kazandık. Ben Ukrayna maçında hata yapmadım. 3 günlük bir çalışma ile sahaya çıkmıştık. Oyuncularımı tanıyamamıştım”
 
Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu maçtan sonra, "Çok iyi bir takıma karşı çok büyük bir galibiyet oldu. Çok zekice ve organize oynayarak güzel bir galibiyet elde ettik" dedi. Milli Takım Teknik Direktörü şunları söyledi: "Oyuncularımı çok iyi hazırladım. Hırvatistan'ı tartıştık, söylediğim her şeyi yerine getirdiler. Ukrayna karşısında hatalar yapmasaydık, çok daha güzel durumda olacaktık, çok da mükemmel olacaktı. Oyuncularımı kutlamak istiyorum; Dünya Kupası'na katılma yolundaki mücadelemize devam ettikleri için mutluyum. Grupta hiç oynanmamış gibi maçlar. 4 takım da Dünya Kupası'na gidebilir. İzlanda maçına çok iyi hazırlanmalıyız. Maç içinde özverili oynayarak, disiplinli mücadele ederek galibiyeti aldık. İzlanda karşısında da buna benzer bir oyun oynamalıyız." Lucescu, Ukrayna maçında hatası olup olmadığına dair bir soruya ise, "Ben hata yapmadım. Ukrayna maçına 3 günlük bir çalışma ile çıktık. Daha oyuncularımı tanıyamamıştım" yanıtını verdi.
 
"CANIMIZ FEDA"
A Milli Takım kaptanı Arda Turan maç sonu tek sevdalarının Türkiye olduğunu belirterek şunları söyledi: "Biz bu ülkenin evlatlarıyız. Bu ülkeye canımız feda. Böyle bir mutluluk yaşatmak istiyorduk. Duygusal anlamda zorlanmalar yaşıyoruz. Ama milli formayı giyiyorsanız, duygudan, sevinçten ve hüzünden başka bir şey hissedemezsiniz. Bundan sonra her şey güzel olacak inşallah."
 
LUCE'DEN OFANSİF KADRO
Türkiye Teknik Direktörü Mircea Lucescu Hırvatistan karşısında ofansif bir kadro tercih etti ve Ukrayna maçına göre tam 7 değişiklik yaptı. İki maça da 11 başlayan 4 isim; kaleci Volkan Babacan, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun oldu. Sakat Serdar Aziz'in yokluğunda stoperde Çağlar Söyüncü görev yaptı. Şener'in yerine Kaan, İsmail'in yerine Caner, Ozan'ın yerine Oğuzhan, Emre'nin yerine Nuri, Cengiz'in yerine Arda ve Tolga'nın yerine Burak dün 11'de sahaya çıktı. Kaptanlık pazubandı ise dün Arda Turan'ın kolunda yer aldı.
 
NURİ: TÜRKİYE'DE FUTBOL ZOR
29. yaş gününü dün kutlayan ve 446 gün sonra milli formaya kavuşan Nuri Şahin maç sonu şunları söyledi: "Hocamız inanılmaz uzun toplantılar yaptı. Herkesin ne yapacağını bilmesi çok önemli. Çok üst seviye bir takıma karşı galip geldik. İki maçı da kazanmak zorundayız. Türkiye, futbol ülkesi olarak çok zor bir ülke. Burada futbol oynamak kolay değil."
Haber Tarihi: 06 Eylül 2017 Çarşamba 07:37Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/lucescu-galibiyetin-sifrelerini-acikladi-372678-haber/