Gazeteye ilan verdi... Bekâretini 6 bin 600 TL'ye satışa çıkardı

Rus gazetesi Torbinka’ya ilan veren 18 yaşındaki Ukraynalı Yulia adlı öğrenci, bekâretini 50 bin grivna’ya (yaklaşık 6,600 lira) karşılığında satışa çıkardı.
Ukraynalı genç kız, verdiği ilanda adının Yulia olduğunu söylerken, ilan için ‘satılık bekâret' başlığını kullandı. Yulia ayrıca ilan detaylarında Bekâretini ‘ciddi bir erkeğe' satmak istediğini de söyledi. Genç kız, acil paraya ihtiyacı olduğunu bu nedenle de bekaretini satmak istediğini söylerken, gelen ilk taliplerin ciddi olmadığını da belirtti.  
 
The Sun’un haberine göre; Ukrayna'nın güneydoğusundaki Melitopol şehrinde yaşayan genç kız, “Er ya da geç ona ‘güle güle' demek zorundayım. Sarhoş olduğum bir partide olmasındansa bu şekilde olması daha iyi” şeklinde konuştu.
 
“BULUŞMA BENİM SEÇTİĞİM YERDE OLACAK”
 
Genç kız, verdiği ilanda “Buluşma Melitopol'de, mutlaka benim seçtiğim bir yerde olacak” ifadelerini kullanırken, buradan kazanacağı paranın da iyi bir sebep için kullanılacağını ancak özel bir neden olduğu için açıklayamayacağını dile getirdi. Bekareti için bir açık arttırma yapmayacağını da söyleyen genç kız, ilk ‘gerçek erkeğe' bekâretini satacağını açıkladı. Gazetecilerle de görüşen genç kız, bakire olduğuna dair alıcıya bir doktor raporu da sunabileceğini belirtti. 
 
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ DE ALMIŞ
 
Bekaretini satın almak isteyen adaylarla internet üzerinden görüşen genç kız, bu konu için güvenlik önlemleri de almış. Genç kız biriyle anlaşması durumunda bir erkek arkadaşı müşteriyi görüp parayı teslim alacak daha sonra da buluşma gerçekleşecek. Genç kızdan 1 saat haber gelmezse, arkadaşı durumu polise bildirecek. İlanın yayınlandığı gazetenin yetkilileri ise ilk kez böyle bir ilan aldıklarını söyledi.
Haber Tarihi: 06 Eylül 2017 Çarşamba 11:33Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gazeteye-ilan-verdi-bekaretini-6-bin-600-tlye-satisa-cikardi-372701-haber/