Tüm Şehirlere Totem Led Ekran

Totem led ekranlar, yerden belirli bir yükseklikte olan ve çok uzak mesafeden dahi fark edilebilen ürünler olarak biliniyor.

Totem led ekranlar, yerden belirli bir yükseklikte olan ve çok uzak mesafeden dahi fark edilebilen ürünler olarak biliniyor.

 

Türkiye’nin tüm şehirleri ciddi bir gelişim sürecinin içerisinde olurken tüm şehirlerde totem led ekran teknolojisi kendisini gösteriyor.
 

İlk olarak ülkemizin gelişmiş şehirlerinde başlayan bu led ekran teknolojisi kısa süre içerisinde tüm şehirlerimize yayılıyor. Çeşitli iç ve dış mekanlarda sürekli olarak led ekranlar tercih edilirken bu sayede kişiler istedikleri gibi profesyonel bir görüntüleme cihazına kavuşmuş oluyor. Şehirlerde sürekli olarak insanların bilgilendirilmesi ve şehirde yaşanan gelişmelerin kişilere aktarılması gerekirken bu işlemler için en doğru tercih totem led ekranlar oluyor. Bu sebeple de kurumlar ya da kişiler doğru alanlara kurulan totem led ekranlar sayesinde ihtiyaçlarını karşılamış oluyor.
 

Totem led ekranlar, yerden belirli bir yükseklikte olan ve çok uzak mesafeden dahi fark edilebilen ürünler olarak biliniyor. Genel olarak uzak mesafelere hitap ettiği için bu tarz ekranların ebatları da son derece büyük seviyelerde oluyor. Buna ek olarak bu tarz led ekranlarda netliğin önemi de her geçen gün artış gösteriyor. İlk etapta uzak mesafeden dahi yazılan yazılar ya da gösterilen öğelerin rahatlıkla fark edilmesi istenirken bunun yanında kaliteli bir görüntünün oluşması da isteniyor. Eğer büyük firmalar tarafından bu totem led ekranmodellerine reklam verilecekse kalite ilk sırada gelen ayrıntı oluyor.
 

Totem led ekranlarda netliğin sağlanabilmesi için piksel aralıklarının en doğru biçimde seçilmesi gerekiyor. Eğer ekranlarda piksel aralığı küçükse bu durum daha fazla ışık kaynağının bir levha üzerinde kullanıldığını gösterirken bu durum netliğin ciddi biçimde artması anlamına da geliyor. Bu sebeple led ekranseçenekleri arasından seçimler yapılırken fiyatları değişken olsa da alınabilecek en düşük piksel aralığına sahip ekranlar satın alınıyor. Milimetre üzerinden bu ölçümler yapılırken P8, P10 ya da P12 gibi değerler ile piksel aralıkları belirlenmiş oluyor. Piksel aralığı düşerken daha fazla kaynağa ihtiyaç duyulduğu için maliyet artabiliyor ancak alınan verim çok daha büyük bir oran ile yükselme gösteriyor. Bu sebeple de kişilerin ekranları seçmeden önce profesyonel olarak üretici firmalardan yardım almaları gerekiyor.
 

Bu totem led ekranmodelleri genel olarak şehirlerin içerisinde en işlek noktalara konurken böylece gün içerisinde maksimum kişiye ulaşması amaçlanıyor. Belirli bir yüksekliğe kadar çıkarılan bu led ekranlar yer kaplamazken altında kalan alan da rahatlıkla kullanılabiliyor. Güvenlik aşamasına firmalar çok fazla dikkat ettiğinden totemlerin devrilmesi ya da farklı durumlarda parçalarının etrafa dökülmesi gibi durumlar söz konusu dahi olmuyor. Özellikle mevsimlerin zorlayıcı düzeye gelmesi ile yağmur sularının ekrana ulaşması engellenemese dahi bu durumdan led ekranlar olumsuz etkilenmiyor. Hem güneşe hem de kış şartlarına çok rahat biçimde dayanana bu totemler yılın her günü aktif olarak çalışmalarına devam ediyor.
 

Bu tarz bir led ekranalacak kişilerin seçimlerini çok iyi bir biçimde yapması gerekiyor. Oldukça büyük ekranlar olduğundan yapılan yatırımlar çok düşük seviyede kalmıyor. Bu sebeple de alınırken çok iyi düşünülüp kararların verilmesi isteniyor. Olabilecek en profesyonel ve kaliteli firmalar ile çalışılması gerekirken son dönemde Türkiye’nin her noktasına hizmet veren www.fetihledekran.com sitesi birçok alanda ilk sırada geliyor. Firmanın ürettiği ürünlerde bugüne kadar hiçbir güvenlik sorunu yaşanmazken ürünler sürekli olarak yüksek kalitede hizmet vermeyi sürdürüyor. Özellikle kalite üzerine yoğunlaşan firma totem led ekranların üretimine çok fazla önem verirken ülkemizin ek kaliteli ürünlerini üretmeyi amaçlıyor. Bu amacını en iyi şekilde yerine getiren firma uygun fiyatlar ile birlikte bu ürünleri kişi ya da kurumların hizmetine veriyor. 

Haber Tarihi: 09 Eylül 2017 Cumartesi 12:21Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/tum-sehirlere-totem-led-ekran-372915-haber/