Buz Lazer Epilasyon

Buz Epilasyon, yeni nesil epilasyon yöntemidir. 2014 senesinden sonundan itibaren popüler bir hale gelen

Buz Epilasyon, yeni nesil epilasyon yöntemidir. 2014 senesinden sonundan itibaren popüler bir hale gelen buz lazer, acısız, ağrısız ve hızlı bir şekilde tüylerden kurtulmayı sağlar. Diğer epilasyon yöntemleri ile karşılaştırıldığında, vücudun daha geniş alanlarında kullanıldığı görülmektedir. Yüz bölgesinde kullanıma uygun epilasyon yöntemlerinden biridir. Dört mevsim uygulanabilir. Eski yöntemlerde yüz bölgesine lazer uygulanmasının önerilmemesinin sebepleri ise; yüzdeki tüylerin daha açık renkli ve daha ince olmasıydı. Eski yöntemlerde kullanılan lazer cihazları ise bu tüyleri görememekteydi. Fakat buz lazer epilasyon yöntemi, yüz bölgesindeki tüyleri başarılı şekilde yok etmektedir.
 

2014 senesinin sonunda geliştirilmiş olan buzdan başlıkları sayesinde de hiçbir acı ya da ağrı duyulmaz. Bunun dışında tüm vücudun epilasyona tabii tutulması yaklaşık olarak 40 dakikada tamamlanmaktadır. Seans sayısının da azalması bir diğer avantajıdır. Yaklaşık olarak 6 seans tüylerden kurtulmak için yeterlidir. Her bünye için uygulanması gereken seans sayısı farklı olsa da, diğer yöntemlere göre daha az seans gerektiğini söylemek mümkündür.
 

Buz lazer yüz bölgesine uygulanabilir mi?
 

Buz lazer epilasyonun diğer yöntemlerden farklı olmasının başlıca sebeplerinden bir diğeri, her ten rengine uygulanabilmesidir. Ten rengi çok koyu ya da çok açık olsa dahi buz lazer başarılı şekilde uygulanabilmektedir.
 

Buz Lazer (Soprano Ice), diğer lazer epilasyon sistemleri gibi sadece kış aylarında mı yapılabiliyor?
 

Her mevsim buz lazer epilasyon yöntemi uygulanabilir. Ten renginin koyulaşması, başarı oranını düşürmediği için yaz aylarında da rahatlıkla uygulanabilmektedir. 
 

Buz lazer epilasyonun avantajları ve özellikleri:

·         Buz epilasyon yaz – kış uygulanabilen bir yöntemdir.

·         Buz epilasyon farklı cilt tipleri için aynı ve yüksek başarı oranına sahiptir.

·         Buz ile ortalama şekilde tüm vücudun epilasyona tabii tutulması 35-40 dakikadır.

·         İşlemler yaklaşık olarak 4-6 seans sürmektedir.

·         Buz epilasyon yöntemi FDA (Food&Drug Administration) onaylıdır.

Buz ile epilasyon yönteminde taramalar oldukça sık ve yakın şekilde yapılmaktadır. Bu şekilde kıl kökleri yavaş bir şekilde ısıtılmaktadır. İnce bir tabaka olan epidermis tabakası sık taramaların aralarında buz başlık sayesinde soğutulmaktadır. Ekipman ve aletlerin özelliği olan kontak soğutma ağrı ve acıyı minimize şekilde düşürür. Bunun yanında deriye etki etme seviyesi stabilleştirilir.
 

Detaylı bilgiye http://www.marmarahair.com/adresinden ulaşabilirsiniz.

Haber Tarihi: 13 Eylül 2017 Çarşamba 13:09Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/buz-lazer-epilasyon-373160-haber/