Masa Üstü Şarj Ünitelerini Kimler Tercih Etmeli?

Masa üstü şarj ünitesine duyulan ihtiyaç; ofis dışında toplantı, iş görüşmeleri, freelance çalışma modellerinin artmasının bir sonucu olarak önemli ölçüde arttı.

Masa üstü şarj ünitesine duyulan ihtiyaç; ofis dışında toplantı, iş görüşmeleri, freelance çalışma modellerinin artmasının bir sonucu olarak önemli ölçüde arttı. Bunun yanı sıra teknolojinin hayatımızın bir parçası haline gelmesi de bu ihtiyacın gündelik bir ihtiyaca dönüşmesine sebep oldu.

 

Böyle bir zamanda, bir işletmeci olarak cihazını şarj edilmesine anında ihtiyaç duyan müşterilere tanık olmuşsunuzdur. Masa üstü şarj cihazları sayesinde müşterilerin ani ihtiyaçlarını karşılayabilir, priz gibi her müşterinin rahatlığını sağlayamayacak işlevsiz yöntemler yerine onlara seyyar şarj ile daha konforlu bir hizmet sunabilirsiniz. Bunların yanı sıra masa üstü şarj cihazlarının masraflı olmaması ve nakitle çalışması sebebiyle kâr elde edersiniz.

 

Kesintisiz bir müşteri memnuniyeti için;

 

Kafe, restoran, bar, çay bahçesi, otel, kampüs, dinlenme tesisleri, pastane, kantinler, AVM’ler ve tüm kapalı-açık alanlarda masa üstü şarj üniteleri kullanıma uygundur. Portatif ve masa üstü seçeneğiyle GüçMatik gibi seçkin ve üst düzey seviyede kullanışlı şarj üniteleriyle müşterilerinizin ihtiyaçlarına yanıt vermiş ve memnuniyetini arttırmış olursunuz.

 

Mekanınızda sunduğunuz masa üstü şarj üniteleri sayesinde müşterileriniz telefon, tablet ve kameralarını yanlarında, masadan kalkmadan, güvenle ve kolaylıkla şarj edebilirler. Bu şekilde sektörün önde gelen ve işinin ehli markalarından GüçMatik gibi şarj ünitesi firmaları sayesinde, priz ve şarj aleti sorununu ortadan kaldırarak müşterilerinizin işletmenizde daha fazla vakit geçirmeleri. Hem müşterilerinizin hem işletmenizin kazançlı çıkacağı bir yatırıma imza atmış olursunuz.

 

Daha pratik bir hizmet için;

 

Şık tasarımıyla da dikkat çeken şarj otomatı GüçMatik, en çok rağbet gören ve kullanılan Apple, Samsung, LG, HTC ve Sony gibi modellerin taşınabilir cihazları için uygundur. Telefonla konuşurken, mesaj yazarken ya da tablet aracılığıyla internette sörf yaparken, işleriyle uğraşırken cihaz aynı anda şarj olur. Masa üstü şarj üniteleri, boyutu ve kullanım koşuluyla pratik bir hizmet sağlar.

 

Masa üstü şarj ünitesi ile zaman kazanmak için;

 

Masa üstü şarj ünitesiyle müşterileriniz, zamanını verimli kullanır. İşlerine ya da keyiflerine ara vermek zorunda kalmadan ihtiyaçlarını giderebilirler. 1 TL karşılığında 30 dakika süresince cihazı şarj edebilir; hem ekonomik hem de zamandan çalmayarak kısa sürede şarj işlemini gerçekleştirir. Daha uzun süre veya birden fazla cihazı şarj etmek isteyen müşterileriniz tekrar 1 TL karşılığında 30 dakikalık yeni bir şarj sürecini başlatabilir. 

Haber Tarihi: 19 Eylül 2017 Salı 02:46Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/masa-ustu-sarj-unitelerini-kimler-tercih-etmeli-373495-haber/