Cerrahlar Artık Görev Başında da Şık!

Medikal giyim sektörüne kazandırılan yeni tasarımlar, özellikle hekimlerin ihtiyaçlarını karşılamayı başarıyor.

Medikal giyim sektörüne kazandırılan yeni tasarımlar, özellikle hekimlerin ihtiyaçlarını karşılamayı başarıyor. Artık medikal giyim alanında çok daha kaliteli ve dayanıklı kumaşlar kullanılıyor. Aynı zamanda daha kullanışlı kalıplar tercih ediliyor ve hastane üniformaları daha şık bir görünüm alıyor. Tüm bu gelişmeler cerrahi takım modelleri için de geçerli. Artık cerrahlar görev yaparken de son derece şık görünüyor.


Bir dönemin vazgeçilmez standartları artık tarihe karıştı. Hatırlayabileceğiniz gibi cerrahlar için hazırlanan takımlar genellikle V yakalı ve düz bir kesime sahip üst ile yine düz bir kesime sahip alt parçadan oluşuyordu. Yeşil renginin sadece ek bir tonu kullanılıyordu. Ancak artık hazırlanan yeni cerrahi takım modellerinde hem renk skalası genişledi hem de model bakımından envai çeşit farklı tasarım cerrahların beğenisine sunuldu.


Yeni Cerrahi Takımlar Terletmeyen Kumaştan Dikiliyor


Tasarımlar eğer kalite düzeyi yüksek bir markanın ürünü tercih edildiğinde, özel kumaşlar kullanılarak hazırlanıyor ve defalarca yıkansa dahi hem rengini hem de formunu koruyabiliyor. Aynı zamanda terletmeyen kumaşların kalitesi, yıpranma süresini de bir hayli uzatıyor. Bu sayede cerrahlar temin ettikleri cerrahi takım ile çok uzun süre görev yapabiliyorlar.


Cerrahların kollarını rahatlıkla hareket ettirebilmeleri mesleki açıdan hayati öneme sahip olduğundan cerrahi takım modellerinde özel kol kesimleri uygulanabiliyor. Bu sayede hekimler cerrahi bir operasyon esnasında hareket özgürlüğü bakımından herhangi bir sorun yaşamıyor. Tasarımların alt parçasına iki adet cep kazandırılmış olabiliyor. Cep ihtiyacı duyan hekimler için büyük önem taşıyan bu dizayn pek çok farklı modelde görülebiliyor.


Cerrahi Takımlarda V Yaka Konforu


Üst parçalar ise genellikle V yaka kesimine sahip olduğundan konforlu bir kullanım olanağı da tanıyor. Yeni tasarımlar arasında sadece alt parçaya değil üst parçaya da cep kazandırılmış olan modelleri kolaylıkla bulmak mümkün olabiliyor. Gerek kalite gerekse kullanışlı olması bakımından bu yeni takımları tercih etmek isteyen hekimler, medikal giyim ürünleri satan mağazaların yolunu tutmak zorunda değil. İnternet üzerinden de kolaylıkla cerrah takımı modelleri incelenebilir ve kolaylıkla sipariş verilebilir.


Medikal giyim ürünlerinde üstün kaliteye sahip tasarımları gayet makul fiyatlar eşliğinde kullanıma sunan Hepsi Medikal, tercih edilebilecek firmalar arasında bulunuyor. maviden beyaza, desenli kumaştan sade kumaşlara kadar çok sayıda farklı ürün modelini www.hepsimedikal.com.tr adresine tıklayarak incelemek mümkün. Modellerin tamamı beden seçeneklerine sahip olduğundan tüm hekimler kendi bedenlerine uygun olan modellere yönelebiliyor.


Medikal ürün, cihaz ve malzeme temininde sağlık kuruluşlarının sıklıkla tercih ettiği adreslerden biri olan bu web sitede aradığınız tüm medikal giyim ürünlerini de kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık görevlileri için özel olarak dizayn edilmiş, kaliteli hastane forması modellerini uygun fiyatlar ve cazip ödeme kolaylıkları eşliğinde temin etmek için online sipariş konforunu siz de yaşayabilirsiniz.

Haber Tarihi: 08 Ekim 2017 Pazar 00:40Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/cerrahlar-artik-gorev-basinda-da-sik-374600-haber/